Control Z: Γιατί καθυστερεί τόσο η 2η σεζόν

Control Z: Γιατί καθυστερεί τόσο η 2η σεζόν

H μεξικανική σειρά έκλεψε τις εντυπώσεις στον πρώτο κύκλο και όλοι περιμένουν τη συνέχεια

Δράμα και έγκλημα συνδυάζει σε γενναιόδωρες δόσεις το ισπανόφωνο Control Z, μια εφηβική σειρά που τρύπωσε στις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού ήδη από τα πρώτα επεισόδια.

Μόνο που τα επόμενα δεν έρχονται ποτέ! Όλοι εκτιμούσαν πως ο δεύτερος κύκλος θα περιλαμβανόταν στη λίστα του Netflix με τις πρεμιέρες του Ιουνίου, αυτό ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε.

Κάποιοι μάλιστα ξανακοίταξαν τη λίστα και πάλι τίποτα. Τι συμβαίνει με το μυστήριο;

Η μεξικανική σειρά βγήκε λίγο μετά την έναρξη της πανδημίας (20 Μαΐου 2020) και έγινε αυτομάτως παγκόσμια επιτυχία.

Μια παρέα μαθητών παρακολουθούμε, με τα καλά και τα κακά τους. Η συνήθης τροπή των πραγμάτων θα ανατραπεί όμως όταν ένας χάκερ αρχίσει να αποκαλύπτει τα μυστικά τους σε ολόκληρο το σχολείο και τώρα ο ένας θα στραφεί κατά του άλλου, προσπαθώντας να φέρουν στην επιφάνεια την ταυτότητα του χάκερ.

Η πρώτη σεζόν έληξε με τρόπο εντυπωσιακό, με ζωές να διακυβεύονται και τις ατομικές ελευθερίες σε κίνδυνο. Πότε θα δούμε επιτέλους τη συνέχεια;

Μια συνέχεια που γνωρίζουμε μάλιστα πως θα συμβεί λίγες βδομάδες μετά την πρεμιέρα του πρώτου κύκλου, όταν το Netflix ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς. Και λίγο μετά μάθαμε πως είχε ξεκινήσει και η παραγωγή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η νέα σεζόν αναμένεται από μέρα σε μέρα και δεν αποκλείεται να τη δούμε στις ανακοινώσεις με τις πρεμιέρες του Netflix για τον Ιούλιο.

Για άλλους βέβαια αυτά είναι όνειρα, την περιμένουν προς τα τέλη της χρονιάς ή ακόμα και τις αρχές του 2022. Το μυστήριο καλά κρατεί...