Εργαζόμενες Μητέρες: Ετοιμαστείτε για τον 5ο κύκλο, έρχεται τον Ιούνιο

Εργαζόμενες Μητέρες: Ετοιμαστείτε για τον 5ο κύκλο, έρχεται τον Ιούνιο

Έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την καναδική έκπληξη

Μια ολοκαίνουρια σεζόν της ξεκαρδιστικής, αλλά εντελώς γήινης, καναδικής κωμωδίας Workin’ Moms καταφτάνει στο Netflix στις 15 Ιουνίου, ό,τι πρέπει για λίγο καλοκαιρινό γέλιο.

Πώς μπορείς να διατηρήσεις μια καριέρα, αλλά και μια υγιή σεξουαλική ζωή, μεγαλώνοντας τα παιδιά σου; Σε αυτό απαντά η τρομακτικά επιτυχημένη σειρά του καναδικού CBC, την οποία αγόρασε το Netflix και έκανε παγκόσμια επιτυχία.

Ο πέμπτος κύκλος καταφτάνει λοιπόν στα μέσα Ιουνίου, έπειτα από περισσότερο από έναν χρόνο αναμονής.

Αυτές οι 4 εργαζόμενες μαμάδες μάγεψαν το παγκόσμιο κοινό με τις εντελώς πεζές καταστάσεις που ζουν, γνωστές σε όλους τους γονείς εκεί έξω, μόνο που το κάνουν με τρόπο διασκεδαστικό. Διασκεδαστικό να το βλέπεις και όχι να το ζεις, αλίμονο!

Αυτή η υπέροχη κωμωδία καταστάσεων του καναδικού CBC, μια σύγχρονη και οξυδερκής ματιά πάνω στη μητρότητα, ακολουθεί 4 καθημερινές γυναίκες που έρχονται κοντά σε κάτι περίεργα μαθήματα για νέες μαμάδες.

Έχουν παλέψει με την επιλόχεια κατάθλιψη, την απιστία, το διαζύγιο, τους νέους έρωτες, τις μετακομίσεις, τις νέες δουλειές, τα δύστροπα παιδιά τους και άλλα πολλά, σε μια πολύ προσγειωμένη σειρά που μιλάει για όλα και μάλιστα χωρίς αναισθητικό. Παρά μόνο με χιούμορ.

Κέιτ, Ανν, Φράνκι και Τζένι σε νέες περιπέτειες λοιπόν από 15 Ιουνίου, έπειτα από μεγάλη αναμονή. Ο τέταρτος κύκλος έκανε πρεμιέρα τον Μάιο του 2020...