Tribes of Europa: Μέγα μυστήριο με τον δεύτερο κύκλο της ακαταμάχητης γερμανικής σειράς

Tribes of Europa: Μέγα μυστήριο με τον δεύτερο κύκλο της ακαταμάχητης γερμανικής σειράς

Το φουτουριστικό δράμα του Netflix και τι λέγεται για τη συνέχειά του

Το φουτουριστικό δράμα του Netflix και τι λέγεται για τη συνέχειά του

Με την πρώτη και φετινή σεζόν του Tribes of Europa (Οι Φυλές της Ευρώπης) να έχει αφήσει τον κόσμο να παραμιλάει, δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν να μάθουν τι θα συμβεί με τη μοίρα της αγαπημένης σειράς.

Εδώ έχουμε τρία αδέρφια που μάχονται για την επιβίωσή τους σε μια αγνώριστη Ευρώπη, μια μετα-αποκαλυπτική Ευρώπη του 2074, όπου κρατίδια πολεμούν μεταξύ τους και όλα είναι καινούρια και τρομακτικά.

Η σειρά κέρδισε τις καρδιές τηλεθεατών και κριτικών (σκορ 89% στο Rotten Tomatoes) και όλοι αναρωτιούνται πλέον αν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος της δυστοπικής αυτής οδύσσειας.

Και η πραγματικότητα είναι πως κανείς δεν μπορεί να απαντήσει. Όχι για την ώρα τουλάχιστον και όχι με τρόπο αποφασιστικό.

Η πρώτη σεζόν έκανε πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2021. Παρά την έντονη φημολογία για δεύτερη σεζόν μέσα στη χρονιά ή στις αρχές του 2022, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα.

Όλα εξαρτώνται από το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή των νέων επεισοδίων, αν ξεκινήσει ποτέ. Η σειρά είναι σχετικά καινούρια και το Netflix κρατά για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του αναφορικά με την ακύρωση ή την ανανέωσή της.

Το Tribes of Europa ήταν μια πραγματικά σπουδαία σειρά επιστημονικής φαντασίας και θα ήταν κρίμα να μείνει στα 6 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Όσοι αγάπησαν μάλιστα το φανταστικό Dark (Σκοτάδι), βρήκαν στο Tribes of Europa τον νέο τηλεοπτικό έρωτά τους.

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει τίποτα, πολλοί ωστόσο εκτιμούν πως θα έρθει δεύτερος κύκλος, με δεδομένο την απήχηση στον κόσμο και τις πολύ καλές κριτικές των ειδικών.