Netflix: Η σειρά του 2018 που πρέπει να (ξανά)δεις

Netflix: Η σειρά του 2018 που πρέπει να (ξανά)δεις

Σπανίως έχει χυθεί τόσο μελάνι για φινάλε τηλεοπτικής δουλειάς

Μια μίνι σειρά του 2018 θα πάμε πίσω να δούμε, μια σειρά που ξεκίνησε με τα καλύτερα διαπιστευτήρια και προϋποθέσεις και κατάφερε να διχάσει όσο λίγα πράγματα το παγκόσμιο κοινό.

Κάποιοι θα τη θυμούνται και κάποιοι όχι, το Maniac αγαπήθηκε και μισήθηκε εξίσου και υπάρχει καλός λόγος γι’ αυτό: το τέλος!

Η σειρά του Πάτρικ Σάμερβιλ, με τον σπουδαίο Κάρι Φουκουνάγκα («True Detective») στη σκηνοθεσία, δεν μοιάζει με τίποτα άλλο εκεί έξω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANIAC (@maniacnetflix)

Η σειρά των 10 επεισοδίων φέρνει κοντά δύο μελαγχολικούς και αποκαμωμένους από τη ζωή ενήλικες, τον Όουεν (Τζόνα Χιλ) και την Άνι (Έμμα Στόουν), που παίρνουν μέρος σε μια πρωτοποριακή φαρμακευτική μελέτη που υποτίθεται πως θα τους θεραπεύσει.

Η θεραπεία περιλαμβάνει τη νοητική βίωση φαντασιώσεων και σεναρίων. Κι έτσι η σειρά περνά από είδος σε είδος, το δυνατό σημείο του Φουκουνάγκα, όσο οι Χιλ και Στόουν παίζουν διαφορετικές εκδοχές του εαυτού τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MANIAC (@maniacnetflix)

Εξαιρετικές ερμηνείες στο εντελώς ιδιοσυγκρασιακό αυτό δράμα επιστημονικής φαντασίας, που το Netflix μας λέει μάλιστα πως είναι τηλεοπτική κωμωδία! Κανείς δεν μπορεί πράγματι να το κατατάξει.

Ο Μανιακός βγήκε το 2018 και παρά το γεγονός ότι σε κάποια σημεία μοιάζει λίγο άνισος, είναι ακριβώς το είδος της σειράς που μπορεί να σε τρελάνει. Με καλό ή κακό τρόπο, διαλέγεις και παίρνεις.

Μεγάλα ονόματα παντού, ακροβασίες στο σενάριο και ένα σωρό σκηνοθετικά ευρήματα υπόσχονται μια σειρά που αν δεν είδες, ώρα να δεις.

Ως το φινάλε, που θα σε αναγκάσει να στραφείς στο ίντερνετ για να δεις τι ακριβώς συνέβη...