Netflix: Επιστρέφει τον Ιούνιο η απόλυτη σειρά για το καλοκαίρι

Netflix: Επιστρέφει τον Ιούνιο η απόλυτη σειρά για το καλοκαίρι

Το ιταλικό διαμαντάκι έρχεται πάνω στην ώρα

Μετά την τρομακτική επιτυχία της πρώτης σεζόν, το Netflix μας φέρνει τον δεύτερο κύκλο του απρόσμενου Summertime, μιας ιταλικής σειράς που έκανε τον γύρο του κόσμου ταξιδεύοντας το παγκόσμιο κοινό στις ηλιόλουστες ακτές της Αδριατικής.

Τα Τρία Μέτρα πάνω από τον Ουρανό, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, αφηγούνται έναν απροσδόκητο καλοκαιρινό έρωτα δύο τελείως διαφορετικών νεαρών στις θάλασσες της Ιταλίας.

Με τη δροσιά παγωμένης λεμονάδας σε μια καυτή μέρα, το Summertime ήταν μια από τις καλύτερες νεανικές σειρές του 2020, καταφτάνοντας μάλιστα σημαδιακά στην πλατφόρμα τον Απρίλιο, όσο ο κόσμος έμπαινε στα πρώτα του lockdown λόγω κορονοϊού.

Η σειρά ταξίδεψε το κοινό μέσα από τους δέκτες του, σε μια εποχή που οι διακοπές ήταν απαγορευτικές, μιας και είχε επικρατήσει ο φόβος και ο πραγματικός κίνδυνος.

Όλοι εκτίμησαν τη χαλαρή της ατμόσφαιρα και την απροσχημάτιστη πλοκή της. Ήταν μια σειρά που ήθελε να μας μαγέψει και όχι να μας προβληματίσει. Γεμάτη τρυφερές στιγμές και ηλιόλουστες παραλίες, ήταν ο τρόπος μας να ξεχάσουμε για λίγο όσα πρωτόγνωρα ζούσαμε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Velvet Mag (@velvetmag.it)

Το Summertime επιστρέφει λοιπόν στις 3 Ιουνίου και όλοι οι βασικοί χαρακτήρες που αγαπήσαμε θα είναι και πάλι εδώ. Η Σάμερ (Κόκο Ρεμπέκα Εντογκάμε) και ο Άλε (Λουντοβίκο Τερσίνι) επανέρχονται για να μας γυρίσουν σε εκείνη την παραλία της Αδριατικής, υπογράφοντας ένα σύγχρονο love story από αυτά που πάντα θα έχουμε ανάγκη.

Η δεύτερη σεζόν βασίζεται επίσης στην ομώνυμη και μπεστ σέλερ τριλογία του Φεντερίκο Μότσια.

Το καλοκαίρι επιστρέφει λοιπόν και φέρνει μαζί του νέο Summertime...