Netflix: Η σειρά που πρέπει να δεις αν σε ενδιαφέρει η μόδα και το Χόλιγουντ

Netflix: Η σειρά που πρέπει να δεις αν σε ενδιαφέρει η μόδα και το Χόλιγουντ

Υπάρχει λόγος που οι αστέρες του σινεμά δείχνουν πάντα τόσο φρέσκοι και τα σπίτια τους μοιάζουν βγαλμένα από περιοδικά

Αν αναρωτιέσαι πώς καταφέρνουν τα πρωτοκλασάτα ονόματα του Χόλιγουντ να είναι τόσο στιλάτα και τα σπίτια τους απολύτως άψογα, ο λόγος είναι τα μικρά και μεγάλα μυστικά της μόδας.

Αυτά που μας αποκαλύπτουν σε 8 επεισόδια οι Τζέισον Μπόλντεν και Αντέρ Κέρτις, ένα ζευγάρι αλλιώτικο από τα άλλα.

Οι Μπόλντεν και Κέρτις είναι παντρεμένοι, συνιδιοκτήτες του JSN Studio, μεγάλα ονόματα στον χώρο του styling και ήρθαν το 2019 στο Netflix για να φέρουν στην επιφάνεια την απόλυτη επιτυχία του lifestyle.

Styling Hollywood λένε το ριάλιτί τους και δεν είναι άλλη μια σειρούλα από αυτές που μας φέρνει το streaming κανάλι με τη σέσουλα. Οι δυο τους δεν ντύνουν απλώς μεγάλα ονόματα, αλλά έχουν φιλοτεχνήσει το στιλ γνωστών προσώπων, όπως οι Έιβα Ντουβερνέ, Ταράτζι Χένσον, Γιάρα Σαχίντι κ.ά.

Ο Μπόλντεν είναι ο στιλίστας των διασημοτήτων και ο Κέρτις ο εσωτερικός διακοσμητής τους, αποτελώντας ένα αχτύπητο δίδυμο στον κόσμο της μόδας και της διακόσμησης του Λος Άντζελες.

Αν το αψεγάδιαστο στιλ είναι αυτό που ψάχνεις, αλλά και ιδέες για διακόσμηση του χώρου σου, εδώ είσαι στα απολύτως καλύτερα.

«Καλύτερο ριάλιτι για στιλ» το χαρακτήρισε το περιοδικό New Yorker, καθώς φωτίζει τα άδυτα του κόσμου των celebrities χωρίς φανφάρες και κορόνες.

Κάθε φορά που ο Μπόλντεν διαλέγει προσεκτικά φόρεμα για το κόκκινο χαλί πελάτισσάς του, όλο και κάτι μαθαίνεις για τα μυστικά των επίσημων εμφανίσεων, αλλά και για τα ρούχα που κολακεύουν τον εκάστοτε σωματότυπο.

Αλλά και κάθε φορά που ο Κέρτις αλλάζει τη διακόσμηση σε μια κατοικία, όλα τα μυστικά της εσωτερικής διακόσμησης ρίχνονται στα πόδια σου.

Διασκεδαστικό και ενημερωτικό ταυτοχρόνως, το Styling Hollywood της μίας σεζόν είναι η καθαρή ματιά των ανθρώπων που ξέρουν και αγαπούν τη μόδα.