Behind Her Eyes: Η σειρά με τη θρυλική ανατροπή στο φινάλε

Behind Her Eyes: Η σειρά με τη θρυλική ανατροπή στο φινάλε

Αν οι τρικλοποδιές στην πλοκή είναι αυτό που αγαπάς να βλέπεις, μην τη χάσεις

Ως σειρά της μίας σεζόν κυκλοφόρησε και άφησε τον κόσμο άφωνο με το επικών πια προδιαγραφών τέλος της.

Ο λόγος για το Behind Her Eyes (Πίσω από τα Μάτια της, ο ελληνικός τίτλος), μια βρετανική σειρά του Netflix που έκανε πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου 2021 και σκαρφάλωσε αμέσως στην πρώτη θέση του Τοp 10 των σειρών της πλατφόρμας.

Ψυχολογικό θρίλερ και μυστήριο υπόσχεται και αυτό ακριβώς παραδίδει, ανοίγοντας την όρεξη για μεγάλη τηλεόραση. Εθιστική τη χαρακτήρισε ο κόσμος και είχε προφανώς δίκιο.

Η σειρά πατάει στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Σάρα Πίνμπορο και παρακολουθεί τη ζωή της Λουίζ (Σιμόνα Μπράουν), μιας ανύπαντρης μητέρας που μπλέκεται σε μια αρρωστημένη σχέση με το παντρεμένο αφεντικό της, τον ψυχίατρο Ντέιβιντ (Τομ Μπέιτμαν).

Λες και αυτό δεν είναι αρκετό, η Λουίζ υπονομεύει ακόμα περισσότερο τη θέση της όταν πιάνει φιλίες με τη σύζυγο του εραστή της, Αντέλ (Ιβ Χιούσον), μια μυστηριώδη Λονδρέζα με την οποία θα εμπλακούν όλοι σε ένα διεστραμμένο ερωτικό τρίγωνο.

Πολλά είναι αυτά που δεν λέγονται στο μικρό αυτό κομψοτέχνημα των 6 επεισοδίων, αφήνοντάς σε να μαντεύεις ως το τέλος. Και εκεί, στο τελευταίο δευτερόλεπτο, που είπες ότι κατάλαβες πού πάει το πράγμα, εκεί έρχεται η μυθική ανατροπή! Διπλή ανατροπή, όπως αρέσκονται να τη λένε οι δημιουργοί της σειράς.

Η οποία ανατροπή ήταν αυτή που έστειλε τη σειρά στην κορυφή και την έβαλε στα στόματα όλων. Τέτοιες εκπλήξεις σπανίως έχουμε την τύχη να δούμε στη μικρή οθόνη.

Η ανατροπή του φινάλε είναι τέτοια που ο εκδότης του βιβλίου της Πίνμπορο (2017) τη θεώρησε το καλύτερο σημείο της ιστορίας, σπεύδοντας να τη συμπεριλάβει στη σύνοψη του οπισθόφυλλου!

Εξαιρετικό και αξέχαστο...