Survivor: Τι λέει ο Γιώργος Κοψιδάς για τα χρήματα που έπαιρνε

Survivor: Τι λέει ο Γιώργος Κοψιδάς για τα χρήματα που έπαιρνε

«Τα σχόλια που είναι εναντίον μου δεν έχουν επιχειρήματα»

Για τα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες του Survivor, τα επίμενα επαγγελματικά του βήματα, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνει από τον κόσμο μίλησε ο Γιώργος Κοψιδάς στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor εμφανίστηκε στο πλατό φανερά ανανεωμένος, κρατώντας ένα μικρό δωράκι για τον παρουσιαστή από τον Άγιο Δομίνικο.

Παράλληλα, ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε ότι συζητάει για να συμμετέχει σε νέα τηλεοπτική σειρά από την ερχόμενη σεζόν και μια εκ των δυο θα προβάλλεται από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Για το τι μηνύματα λαμβάνει και το τι του λέει ο κόσμος όταν τον συναντάει έξω, ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Ήμουν αξιοπρεπής στο παιχνίδι. Ο κόσμος που με σταματάει έξω, μου λέει όμορφα πράγματα. Σίγουρα λαμβάνω και μηνύματα αρνητικά από τον κόσμο. Τα σχόλια που είναι εναντίον μου δεν έχουν επιχειρήματα».

«Δεν με κούρασε η πείνα ούτε τα αγωνίσματα στο παιχνίδι, με κούρασε η συμβίωση και το ριάλιτι», συμπλήρωσε ο Γιώργος Κοψιδάς. Όσον αφορά στην αμοιβή στο Survivor, εξομολογήθηκε: «Δικαιολογημένα πληρώνεται ένας παίκτης που πηγαίνει στο Survivor, γιατί βάζει το σώμα, την ψυχή και το μυαλό του σε πολύ μεγάλη ταλαιπωρία. Τα χρήματα που παίρνουμε στο Survivor είναι πολύ δικαιολογημένα».