Eurovision 2021: H Στεφανία εντυπωσίασε και στη δεύτερη πρόβα

Eurovision 2021: H Στεφανία εντυπωσίασε και στη δεύτερη πρόβα

Η χορογραφία και τα special visual effects που κεντρίζουν το ενδιαφέρον

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2021, σήμερα Πέμπτη 13 Μαΐου.

Η Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, απόλυτα συντονισμένοι, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν στη σκηνή του Ahoy Arena το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.
Ο creative director της ελληνικής συμμετοχής, Φωκάς Ευαγγελινός, αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας».

Η Stefania, ανέβηκε στην σκηνή του Ahoy Arena και εντυπωσίασε για άλλη μια φορά με την αστραφτερή μοβ ολόσωμη φόρμα της ενώ οι δημοσιογράφοι οι οποίοι βρισκόντουσαν στο κέντρο Τύπου, της έδωσαν το πιο δυνατό τους χειροκρότημα.

Το τρικ με την σκάλα

Στα πλάνα τα οποία προβλήθηκαν στην εκπομπή Pop Up του Alpha το μεσημέρι της Πέμπτης, κατά τη δεύτερη πρόβα της Stefania, κυριαρχεί ένα green screen και μια σκάλα.

Πίσω από την σκάλα αυτή έχει τοποθετηθεί ένας τοίχος, τον οποίο χρησιμοποιούν οι χορευτές που πλαισιώνουν την Stefania, ώστε να αλλάζουν γρήγορα τα ρούχα τους.

Όπως φαίνεται και στο επίσημο βίντεο της διοργάνωσης, η Stefania χορεύει κάποιες στιγμές μόνο με το πάνω μέρος των χορευτών και σε κάποιες άλλες στιγμές με το κάτω, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι οι ανθρώπινες σχέσεις είναι απρόσωπες.

Το green screen, είναι αυτό που βοήθησε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο εφέ.