Space Force: Πότε περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο της ανατρεπτικής κωμωδίας

Space Force: Πότε περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο της ανατρεπτικής κωμωδίας

Ποιος χόρτασε τις απίθανες περιπέτειες του πτεράρχου Στιβ Καρέλ;

Όπως έκανε και στο Office, ο Στιβ Καρέλ σμπαραλιάζει κάθε εργασιακό δικαίωμα, φέρνοντας στην επιφάνεια όλα τα ευτράπελα της επαγγελματικής καθημερινότητας.

Σαν να φέρνει το Office στο Διάστημα δηλαδή!

Ο λόγος για το φοβερό και τρομερό Space Force του 2020, που δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ανανεωθεί. Περιμέναμε πολύ είναι η αλήθεια να δώσει το Netflix το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν, η οποία θα καταφτάσει όπως όλα δείχνουν στα τέλη του 2021.

Όπως ανακοινώθηκε, ο δεύτερος κύκλος δεν έγινε χωρίς αναποδιές. Η σειρά επέστρεψε στο στάδιο της συγγραφής, καθώς δεν ήταν όλοι ικανοποιημένοι με το πόνημα των Στιβ Καρέλ και Γκρεγκ Ντάνιελς, ο οποίος υπέγραψε και το The Office.

Επιπλέον, τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν από το Λος Άντζελες στο Βανκούβερ του Καναδά, για να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Και μιλώντας για την παραγωγή, τρέχει τώρα να προλάβει να ετοιμάσει τη νέα σεζόν μέσα στο 2021.

Η πρώτη σεζόν περιλάμβανε 10 αλλοπρόσαλλα αστεία επεισόδια και προτάθηκε μάλιστα για 4 βραβεία Emmy.

Το Holywood Reporter μας λέει πως η σειρά ανανεώθηκε επισήμως τον Νοέμβριο του 2020, ήταν όμως σε στάδιο παραγωγής ήδη από τον Ιούλιο. Τα γυρίσματα φαίνεται πως έχουν αρχίσει από τις 3 Μαΐου και η παραγωγή αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 21 Ιουνίου.

Όλοι περιμένουν να δουν τον ανεκδιήγητο πτέραρχο Μαρκ Νερντ (Στιβ Καρέλ) να παρωδεί ξανά τον κόσμο, πλάι στον εκκεντρικό Δρα Μάλορι (Τζον Μάλκοβιτς), τόσο εντός όσο και εκτός γήινης ατμόσφαιρας.