Παυλίνα Βουλγαράκη: Για έναν χρόνο δεν είχαμε σπίτι – Η μητέρα μου έπαθε καρκίνο από τη στεναχώρια της

Παυλίνα Βουλγαράκη: Για έναν χρόνο δεν είχαμε σπίτι – Η μητέρα μου έπαθε καρκίνο από τη στεναχώρια της

«Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ»

Για την τραυματική της εμπειρία από την τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι όπου έμενε με τους γονείς, καθώς και για τις περιπέτειες που αντιμετώπισε η ίδια και η οικογένειά της μίλησε η Παυλίνα Βουλγαράκη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Με το που ξεκίνησε όλη η αρνητική δημοσιότητα για τους γονείς μου ξεκίνησα την καριέρα μου στο τραγούδι», είπε η Παυλίνα Βουλγαράκη και πρόσθεσε αναφορικά με το όνομά της:

«Βίωσα μια προκατάληψη από τον κόσμο, αλλά οι ακροατές διακρίνουν την αλήθεια. Αυτό το παρατήρησα από τα μηνύματα που δίνω στα τραγούδια μου. Όσο βαρύ αν είναι το όνομα του πατέρα μου, ως προσωπικότητα είμαι μεγαλύτερη από αυτό, ξέρω ότι είμαι πολύ παραπάνω πράγματα από μια κοπέλα που τη λένε Παυλίνα Βουλγαράκη και είναι η κόρη κάποιου. Όταν αυτή η σκέψη έγινε κτήμα μου και συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου, με την έννοια της μοναδικότητας που έχουμε όλοι, άρχισα να πιστεύω σε μένα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι της, αλλά και στη μάχη της μητέρας της κόντρα στον καρκίνο: «Όταν ήμουν 13 έγινε μια τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι μας και κάηκε. Για ένα χρόνο δεν είχαμε σπίτι. Ήταν τραύμα για μένα. Επίσης τότε δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί ο κόσμος ήταν θυμωμένος. Τώρα μπορώ να καταλάβω… Συνειδητοποίησα τη μοναδικότητά μου. Είμαι παραπάνω από ένα όνομα ή ότι είμαι η κόρη κάποιου. Η μητέρα μου μέσα από όλα αυτά, αρρώστησε έπαθε καρκίνο. Δυσκολεύτηκε πολλά χρόνια. Όλη αυτή η στεναχώρια βγήκε στο σώμα της. Εκφράστηκε έτσι. Ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Είμαστε 4 παιδιά, δυνατές προσωπικότητες. Εμείς το χειριστήκαμε καλά, τα αδέλφια, δεθήκαμε και είμαστε ενωμένοι, μια άτρωτη ομάδα», είπε.