Ο Αθώος: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε καθηλώσει

Ο Αθώος: Η νέα ισπανική σειρά του Netflix που θα σε καθηλώσει

«Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν» - Δείτε το τρέιλερ

Νέο «κόλλημα» με ισπανική σειρά φαίνεται πως θα αποκτήσουν οι συνδρομητές του Netflix, όταν επιλέξουν να δουν το νέο θρίλερ «Ο Αθώος».

Το νέο ισπανικό θρίλερ βασίζεται στο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα Χάρλαν Κομπέν, ο οποίος έχει αφήσει εποχή με σειρές όπως: Στα δάση, Ο ξένος, Ασφαλείς.

Πρόκειται για σειρά ενός κύκλου, αφηγούμενη έναν ακούσιο φόνο που οδηγεί έναν άντρα σε έναν σκοτεινό ιστό ίντριγκας και φόνων. Και σε ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα, που θα τον επαναφέρει στον εφιάλτη.

«Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από το παρελθόν», μας λέει η σειρά των 8 επεισοδίων που κατέφτασε στην πλατφόρμα του Netflix στις 30 Απριλίου και ήδη από το τρέιλερ δείχνει ότι είναι γεμάτη με μυστήριο και ανατροπές.

Λίγα λόγια για την ισπανική σειρά

Ο Ματέο, είναι ένας άνδρας που έχει μπει στη φυλακή για ανθρωποκτονία. Στην προσπάθειά του να σταματήσει έναν καβγά, σκότωσε καταλάθος έναν άνδρα. Μετά από εννιά χρόνια ο Ματέο είναι ελεύθερος πλέον και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή με τη γυναίκα του, Ολίβια.

Ένα ξαφνικό και σοκαριστικό τηλεφώνημα από το κινητό της Ολίβια, τον οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια για να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από όλα και να αποδείξει την αθωότητά του. Ένας φρενήρης αγώνας ξεκινά και ο Ματέο θα έρθει αντιμέτωπος αυτήν τη φορά με τη Λορένα, μια επιθεωρήτρια της αστυνομίας που ερευνά μια υπόθεση αυτοκτονίας.

Δείτε το τρέιλερ: