Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Το παρασκήνιο για το ξαφνικό φινάλε της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου

Στην Υγειά μας ρε Παιδιά: Το παρασκήνιο για το ξαφνικό φινάλε της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου

Υπήρχαν συζητήσεις για ανανέωση, αλλά δεν κατέληξαν αίσια

Αιφνιδίασε τους πάντες ο Σπύρος Παπαδόπουλος όταν με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. ανακοίνωσε το τέλος του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά».

Η εκπομπή, έπειτα από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας έφτασε στο σημείο που ρίχνει «αυλαία». Το κείμενο το οποίο δημοσίευσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση για την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», με την ανάρτηση του αυτή, ξάφνιασε όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και τον σταθμό που φιλοξενούσε τη ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Πελεκάνου στο newsbeast.gr., η εταιρεία παραγωγής στην οποία ανήκει το «Στην Υγεία μας ρε παιδιά» και ο ΣΚΑΪ, το τελευταίο διάστημα βρισκόντουσαν σε συζητήσεις εν όψει του «κλεισίματος» της τηλεοπτικής σεζόν και του «ανοίγματος» της επόμενης,

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ επιθυμούσαν να παραμείνει η ψυχαγωγική εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού όμως, όπως μαρτυρούσαν και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημείωνε η εκπομπή, η ανανέωση της ήταν αναγκαία.

Οι δυο πλευρές βρισκόντουσαν σε συζητήσεις ώστε να βρεθεί με ποιο τρόπο να ανανεωθεί η εκπομπή και τι θα συμβεί την ερχόμενη σεζόν. Και ενώ η οριστική απόφαση δεν είχε παρθεί, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση του να πέσει «αυλαία» στην εκπομπή.

Μετά την ανακοίνωση του Σπύρου Παπαδόπουλου πως το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» έφτασε στο τέλος του, δημιουργήθηκε κενό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ένα κενό, που όμως δεν φαίνεται πως θα μείνει για μεγάλο διάστημα «ανοιχτό».

Οι υπεύθυνοι του σταθμού ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμα τους την ερχόμενη σεζόν άλλο ψυχαγωγικό σόου το οποίο έχει ήδη το δικό του κοινό και υπόσχεται υψηλότερες πτήσεις στον πίνακα των τηλεθεάσεων από αυτές που κατέγραφε το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής η οποία έχει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου προγράμματος και του ΣΚΑΪ. Αν θα ευδοκιμήσουν θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου:

Παρακαλούμε περιμένετε ...