Η αντίδραση της Μαλέσκου όταν ο Χεζόνια την αποκάλεσε «αγαπημένη του παρουσιάστρια»

Η αντίδραση της Μαλέσκου όταν ο Χεζόνια την αποκάλεσε «αγαπημένη του παρουσιάστρια»

Δείτε βίντεο με την αμήχανη στιγμή στο πλατό του Love it

Ο σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού Μάριο Χεζόνια έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στο gazzetta.gr, απαντώντας για όλα, ακόμα και για το ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια.

Στην τελευταία ερώτηση ο δημοσιογράφος πήγε να βγάλει λαβράκι, αναφερόμενος έμμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου, τον παίκτη του Παναθηναϊκού: «Τελευταία ερώτηση, μη μπασκετική. Και θα σου την κάνω, γιατί πολλοί φίλοι μου θέλουν να σε ρωτήσω: Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;». Ο Μάριο Χεζόνια γέλασε και απάντησε με νόημα: «Νομίζω ξέρεις…».

Την απάντηση του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αφού είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα είπε: «Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες Ελληνίδες παρουσιάστριες… Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Ντροπή μας. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».