Πότε σταματούν λόγω Πάσχα Φάρμα, Survivor και MasterChef

Πότε σταματούν λόγω Πάσχα Φάρμα, Survivor και MasterChef

Πώς έχει διαμορφωθεί το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Η Μεγάλη Εβδομάδα μόλις ξεκίνησε και οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν διαμορφώσει το πρόγραμμα τους ώστε να είναι στο κατανυκτικό πνεύμα των ημερών.

Παραδοσιακά, τέτοιες μέρες, τα reality και οι σειρές μπαίνουν στον «πάγο» και τη θέση τους στον προγραμματισμό των σταθμό παίρνουν σειρές και ταινίες οι οποίες βάζουν τους τηλεθεατές στο «πνεύμα» των ημερών.

Φάρμα, Survivor και MasterChef λοιπόν, δεν θα προβάλλονται όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα αλλά το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Η Φάρμα: Δεν θα προβληθεί τη Μεγάλη Παρασκευή αλλά το Μεγάλο Σάββατο στις 21:10 και την Κυριακή του Πάσχα στις 20:00. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα προβάλλεται κανονικά.

MasterChef: Απόψε στις 21:00 οι κριτές του reality μαγειρικής θα υποδεχθούν το τηλεοπτικό κοινό όπως και αύριο, Μεγάλη Τρίτη. Στην συνέχεια, ο διαγωνισμός μαγειρικής θα μπει στον «πάγο» και θα επιστρέψει στους δέκτες την Τετάρτη του Πάσχα ενώ θα προβληθεί ένα ακόμα επεισόδιο την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Survivor: Μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αφού τότε θα σταματήσει για να επιστρέψει τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 22:00.