Τάσος Ξιαρχό: Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω από τη Φάρμα

Τάσος Ξιαρχό: Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω από τη Φάρμα

Ο χορογράφος δεν μπόρεσε να πει πολλά για την αποχώρηση του από το reality

Ο Τάσος Ξιαρχό ξάφνιασε τους συμπαίκτες του αλλά και τους τηλεθεατές της Φάρμας όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το reality.

Το πρωί της Δευτέρας, ο χορογράφος, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και δέχθηκε ερώτηση από τους παρουσιαστές για την αποχώρηση του από τη Φάρμα. Η απάντηση του ξάφνιασε. «Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Απλά έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά. Δεν έφυγα γιατί ήταν η ώρα μου να φύγω. Δυο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς για κάποια θεματάκια και τελικά την τρίτη μέρα έπρεπε να φύγω. Ο λόγος που ζήτησα από τον κόσμο να με ψηφίσει για να επιστρέψω ήταν γιατί ήθελα να δείξω ότι έχω κόσμο, γιατί είχαμε ένα εσωτερικό θέμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Στην συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που μου έδωσε πολλά αλλά δεν έφυγα για δικό μου λόγο αλλά για άλλου. Για εμένα ωστόσο τελικά καλά που έφυγα. Δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα. Μπορεί να το είπα πολύ χοντρά, αλλά για εμένα και για τη δική μου πορεία δεν… ». Ο χορογράφος παραδέχθηκε πως είχε δεχθεί πρόταση να μπει και στο Survivor αλλά δεν προλάβαινε χρονικά να πάει.

«Είναι μια εποχή που δεν κάνουμε τίποτα και είπα να το δοκιμάσω. Όμως έπρεπε να περιμένουμε 10 μέρες σε ένα ξενοδοχείο. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και αυτό. Η αναμονή ήταν χειρότερη. Με τα παιδιά είχαμε τρομερή σχέση. απλά δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που έπρεπε να συμβεί δεν συνέβη. Δεν μπορώ να πω πολλά. Ήμουν 7 ώρες εκτός φάρμας και συζητούσα. Αυτό που είχα ζητήσει δεν μπορούσε να γίνει» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.