Netflix: Το δημοφιλέστερο περιεχόμενο της χρονιάς δεν είναι αυτό που περίμενε κανείς

Netflix: Το δημοφιλέστερο περιεχόμενο της χρονιάς δεν είναι αυτό που περίμενε κανείς

Ποιο Bridgerton και ποιο Cobra Kai, η πρωτιά σε ταινίες και σειρές πάει δικαιωματικά αλλού

To Netflix μας έδωσε μια καλή γεύση των πιο δημοφιλών προγραμμάτων του και το τοπίο δεν είναι καθόλου κοντά στις προβλέψεις ή τις προσδοκίες του κοινού.

Δημοφιλέστερο περιεχόμενο της χρονιάς είναι η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Φονική Ζώνη» (Outside the Wire)!

Η ταινία δράσης με τους Άντονι Μακί και Ντάμσον Ίντρις έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης το 2021, καθώς την παρακολούθησαν 66 εκατ. λογαριασμοί στον πρώτο μήνα.

Αυτό δήλωσε το Netflix την Τρίτη. Το ακραία δημοφιλές Bridgerton, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Netflix, κυκλοφόρησε την τελευταία βδομάδα του 2020, κι έτσι δεν περιλαμβάνεται στη λίστα.

Το Netflix έδωσε τα στατιστικά για το πρώτο τρίμηνο του 2021. Η μέτρηση έγινε στη βάση της παρακολούθησης τουλάχιστον 2 λεπτών από το πρόγραμμα και μέσα στις πρώτες 4 βδομάδες μάλιστα της κυκλοφορίας του.

Η οικογενειακή κωμωδία «Η Μέρα του Ναι» κατατάχθηκε δεύτερη με 62 εκατ. λογαριασμούς και τρίτος ήρθε ο πρώτος κύκλος της εφηβικής σειράς «Fate: The Winx Saga» με 57 εκατ. λογαριασμούς.

Στην τέταρτη θέση συναντάμε το αστυνομικό θρίλερ «Μα Φυσικά και Νοιάζομαι» με τη Ρόζαμουντ Πάικ (56 εκατ. λογαριασμοί) και στην πέμπτη τη μεξικανική σειρά εκδίκησης «Ποιος Σκότωσε τη Σάρα;» (55 εκατ. λογαριασμοί).

Ο τρίτος κύκλος του «Cobra Kai» κατάφερε να μπει στη δεκάδα με 45 εκατ. λογαριασμούς.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν η πρώτη σεζόν της αισθηματικής σειράς «Τζίνι και Τζόρτζια» (52 εκατ. λογαριασμοί), το τρίτο μέρος της τριλογίας «Προς Όλα τα Αγόρια: Παντοτινά Δική σου» (51 εκατ. λογαριασμοί), η πρώτη σεζόν της σειράς «Πυγολαμπίδες» (49 εκατ. λογαριασμοί), η ταινία «Κάτω από το Μηδέν» (47 εκατ. λογαριασμοί), η πολωνική τηλεοπτική έκπληξη «Αγάπη στο Τετράγωνο» (31 εκατ. λογαριασμοί) και το διαστημικό blockbuster από τη Νότια Κορέα «Space Sweepers» (26 εκατ. λογαριασμοί).