Ενοχλημένος ο Γιώργος Μαυρίδης για όσα είπαν στο Πρωινό όταν ήταν στο Nomads

Ενοχλημένος ο Γιώργος Μαυρίδης για όσα είπαν στο Πρωινό όταν ήταν στο Nomads

Η εξομολόγηση του tattoo artist

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» βρέθηκε ο Γιώργος Μαυρίδης το πρωί της Τρίτης και προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εποχή μετά την συμμετοχή του στο Nomads.

Ο tattoo artist και παρουσιαστής ανέφερε πως τότε στο Πρωινό είχαν διατυπώσει ψέμματα για το πρόσωπο του και πως δεν είχε πάει καλεσμένος στην συγκεκριμένη εκπομπή.

«Όταν βγήκα από το Nomads δεν πήγα καλεσμένος στο Πρωινό. Δεν πέρασα από εκεί και τα είχα… ακούσει κιόλας. Είχα κάνει συμφωνία με το κανάλι να μη βγω μετά σε καμία εκπομπή. Μετά βγήκα, είδα και τι λέγατε στο Πρωινό για μένα και το έληξα τελείως. Στη δική μου περίπτωση, επειδή βρέθηκα στη μέση των καταστάσεων λόγω Nomads, κάποια πράγματα που ειπώθηκαν στο Πρωινό ήταν ψέματα και όταν βγήκα και τα είδα ένιωσα πολύ άβολα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο Γιώργος Μαυρίδης πρόσθεσε στην συνέχεια: «Δεν θέλω να πω τώρα γιατί το έχω λήξει το θέμα με τη Φαίη. Ειπώθηκε ένα πολύ κακό ψέμα για μένα όσο ήμουν στο νοσοκομείο, στο Nomads, και όταν βγήκα και το είδα, λέω… πλάκα μου κάνετε. Είχε ειπωθεί ότι εγώ ποτέ δεν μπήκα στο νοσοκομείο και ότι ήμουν σε ξενοδοχείο».