Η Φάρμα: Η αρχηγός της εβδομάδας και η μονομαχία που έβγαλε εκτός τον Ιατρόπουλο

Η Φάρμα: Η αρχηγός της εβδομάδας και η μονομαχία που έβγαλε εκτός τον Ιατρόπουλο

Όλα όσα έγιναν το Σαββατοκύριακο στο reality του Ant1

Οι παίκτες πέρασαν μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα στη «Φάρμα» με αγροτικές δουλειές, δύσκολες δοκιμασίες, συμμαχίες, κόντρες, συζητήσεις περί θεάτρου, ζήλειας, «προβάτων» και «λιονταριών».

Η εβδομάδα, όμως, είχε και χαλαρές, διασκεδαστικές στιγμές. Παρουσίασαν, με πολύ κέφι, τη «ΦΑΡΜΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ!» χόρεψαν, τραγούδησαν και αποκάλυψαν και άλλες πλευρές της προσωπικότητάς τους.

Αρχηγός της εβδομάδας αναδείχθηκε η Ειρήνη Κολλιδά, η οποία επέλεξε ως Υπηρέτες την Κάτια Δέδε και τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο. Μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, οι τηλεθεατές ψήφισαν ως δημοφιλέστερο παίκτη τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η νέα Αποστολή των παικτών ήταν να φυτέψουν περιμετρικά του μποστανιού αρωματικά και θεραπευτικά φυτά και να φτιάξουν ένα θερμοκήπιο. Οι παίκτες την ολοκλήρωσαν με επιτυχία και ο Επιστάτης τους έδωσε το Έπαθλο που ήταν 4 κότες και 1 κόκορας. Ωστόσο, οι παίκτες είχαν και έξτρα έπαθλο ένα… γαλακτομπούρεκο που τους γλύκανε και τους έκανε να χαρούν σαν μικρά παιδιά!

Η Μονομαχία Αποχώρησης δόθηκε μεταξύ του Βασίλη Θεοδωρόπουλου και του Μιχάλη Ιατρόπουλου, ο οποίος συγκέντρωσε τους λιγότερους πόντους στα 3 Αγωνίσματα (δεν χρειάστηκε να γίνουν το 4ο και το 5ο) και βρέθηκε εκτός «Φάρμας».