Survivor: Μετάνιωσε ο Παππάς για την… έκρηξη του Μπόγδανου

Survivor: Μετάνιωσε ο Παππάς για την… έκρηξη του Μπόγδανου

«Ένιωσα άσχημα γιατί φοβήθηκα για εκείνον», είπε ο ηθοποιός

Σε δύσκολη θέση ήρθε ο Αλέξης Παππάς, μετά την... έκρηξη του Ηλία Μπόγδανου. «Όσα έγιναν με τον Ηλία στο χθεσινό αγώνισμα ήταν ντροπιαστικά για την κόκκινη ομάδα» ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντας για το σκηνικό το οποίο προβλήθηκε στο Survivor το βράδυ της Κυριακής και στο οποίο λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον συμπαίκτη του.

Στην συνέχεια ο Αλέξης Παππάς σημείωσε πως ένιωσε άσχημα για τον συμπαίκτη του. «Και ο ίδιος κατάλαβε ότι υπερέβει τα όρια. Κατάλαβα και εγώ ότι μπορεί με τη στάση μου να τον τσίγκλησα εκείνη τη στιγμή πριν τον αγώνα. Δεν περίμενα αυτή την αντίδραση. Ένιωσα άσχημα γιατί φοβήθηκα για εκείνον» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Από τη δική του μεριά ο Ηλίας Μπόγδανος σημείωσε κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής του Survivor πως: «Ο Αλέξης είπε ότι είναι πολύ ωραίο η ομάδα το πρωί να μαζευτεί και να συζητήσουμε το πρωί για τον αγώνα. Εγώ, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές και στο παρελθόν, εδώ πέρα δεν είμαι για να δημιουργούνται εντάσεις. Δεν μου αρέσουν και δεν μου κάνουν καλό σαν άνθρωπο οπότε εννοείται και αυτός είναι ο λόγος που αντέδρασα χθες στα λεγόμενα του. Νόμιζα ότι είμαστε πολύ οκ και μπορούμε να πορευτούμε παράλληλα».