Ο Νίκος Μουτσινάς για τη συνεργασία Λιάγκα – Σκορδά

Ο Νίκος Μουτσινάς για τη συνεργασία Λιάγκα – Σκορδά

Πώς σχολίασε ο παρουσιαστής την τηλεοπτική συμβίωση του πρώην ζευγαριού

Μέσα από την ενότητα «Χρυσή τηλεόραση» ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει όσα προβάλλονται στις άλλες εκπομπές και σχολιάζει με τον δικό του τρόπο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο παρουσιαστής του «Καλό μεσημεράκι» πρόβαλε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωινό» του Ant1 με μια παρατήρηση που έκανε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά στους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν ο επιστάτης της Φάρμας, κάνει την εμφάνισή του στο πλατό για να «κοντραριστεί» με τον Γιώργο Λιάγκα σε αγροτική εργασία, η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Συγγνώμη, απευθύνομαι σε όλους τους συνεργάτες μου και απευθύνομαι και στον ΑΝΤ1, στα αγωνίσματα με τον επιστάτη γιατί να πάρει μέρος μόνο ο Γιώργος»;

«Ο επικεφαλής, ο εκπρόσωπος των ανδρών» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Η απάντηση του συνεργάτη της όμως δεν άρεσε στη Φαίη Σκορδά η οποία έσπευσε να σημειώσει: «Δεν κατάλαβα. Παρακαλώ; Σαν την Αφροδίτη Γραμμέλη που έλεγε σε ένα ραδιόφωνο η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα».

Στο τέλος της προβολής του αποσπάσματος, ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε: «Δεν τα έχουν πει πριν; Έγινε αυτό το ρημαδοτηλέφωνο, τον πήρε η άλλη και του λέει “έλα Γιώργο, θα έρθεις να κάνουμε το Πρωινό”; Του είπε “θα έρθεις στην εκπομπή μου”; Τι του είπε; Ότι “θα το έχουμε μαζί”; Μαζί δεν το έχουν. Του Ant1 είναι η εκπομπή».