Survivor: Οργισμένη η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Survivor: Οργισμένη η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Ασπίδα» για την κόρη της η Γεωργία Χαραλαμποπούλου - «Καταρρακώνεται η αξιοπρέπεια της»

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι από τις πλέον συζητημένες παίκτριες του φετινού Survivor, καθώς η δυναμική παίκτρια του reality του ΣΚΑΪ έχει συζητηθεί όχι μόνο για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, διατηρούσε στην εφηβεία της δεσμό με τον πρώην παίκτη του Survivor, Νίκο Κοσμά, ενώ η τελευταία της σχεση είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι. Η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν την κόρη της και γίνεται «ασπίδα» για εκείνη.

«Η κόρη μου ονομάζεται Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την αγαπώ όπως όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης την εκτιμώ. Έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν υπερήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες.

Δεν διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της, δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους και είναι προστατευτική προς τους ανθρώπους της καθημερινότητάς της.

Δεν θα είχα κανέναν λόγο να πω τα προηγούμενα δημοσίως αν η Μαριαλένα δεν συμμετείχε στο Survivor με όσα συνεπάγεται αυτό.Μία από τις επιπτώσεις είναι ότι κάθε μέρα μεταδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι που δεν είναι το δικό μου.

Φυσικά, κάθε γονιός δεν ξέρει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του. Υπάρχει όμως μία σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο» είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Οι αναφορές στην ιδιωτική ζωή από δεύτερους, τρίτους ή τέταρτους προέκυψε ξαφνικά και περιλαμβάνει δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων τα οποία ένα κορίτσι 24 ετών δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί. Είναι άνιση μάχη και κυρίως άδικη» έγραψε η κ. Γεωργία Χαραλαμποπούλου.