Κοραλία Καράντη: Η οργισμένη παρέμβασή της σε εκπομπή – «Έλεος με την ανθρωποφαγία»

Κοραλία Καράντη: Η οργισμένη παρέμβασή της σε εκπομπή – «Έλεος με την ανθρωποφαγία»

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων»

Η δήλωση της Κοραλίας Καράντη περί μεταναστών σε εκπομπή του MEGA έκανε το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε αντιδράσεις.

Προβάλλοντας, το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» προχώρησε σε σχόλια για τη συγκεκριμένη δήλωση, η οποία και προκάλεσε τη παρέμβασή της.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων» τόνισε η Κοραλία Καράντη.

«Αυτό που είπα είναι ότι η θέση της γυναίκας είναι τέτοια στην κοινωνία που ακόμα και ένας άνθρωπος που είναι αδικημένος, πονεμένος και στέκεται στο φανάρι μπορεί να ασκήσει bullying σε μια γυναίκα. Ευχαριστώ που μου δίνετε το βήμα για να ξεπεράσω την δειλία μου, τον φόβο που αισθάνονται και άλλοι άνθρωποι να πουν μια αντίθετη γνώμη. Νόμιζα ότι έχουμε δημοκρατία. Όποιος δεν είναι κακοπροαίρετος και παρακολούθησε προσεκτικά την εκπομπή εκείνη, την αναθεματισμένη που είχα την αφέλεια να πάω και να πω δυο λόγια, θα καταλάβαινε τι ήθελα να πω» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός στο «Καλύτερα δε γίνεται».