The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου – Διπλή χαρά για την Έλενα Παπαρίζου

The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου – Διπλή χαρά για την Έλενα Παπαρίζου

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε στην σκηνή δίπλα στην κολλητή της φίλη, Αλεξάνδρα Σιέτη

Γυναικεία υπόθεση ήταν ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού «The Voice» το βράδυ της Παρασκευής.

Ένας τελικός ο οποίος προσέφερε διπλή χαρά στην Έλενα Παπαρίζου η οποία είδε δυο παίκτριες από την ομάδα της να κοντράρονται για το μεγάλο έπαθλο.

Αρχικά, η Δούκισσα Νομικού υποδέχθηκε τους τέσσερις coaches στην σκηνή μαζί με τα ταλέντα τους που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό. Η ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη αποτελούνταν από την Αθηνά Βέρμη και τον Μαρσελίνο Σερίφι. Ο Νίκος Νταλάκας και η Λία Μίχου διαγωνίζονταν στο team του Πάνου Μουζουράκη ενώ από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου είδαμε να λαμβάνουν μέρος ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου και η Αλεξάνδρα Σιετή. Από το team του Σάκη Ρουβά στον τελικό διαγωνίστηκαν η Κατερίνα Μπαταλογιάννη και η Ειρήνη Περικλέους.
Ο Μεγάλος Τελικός του The Voice έφτασε στο τέλος του και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Ιωάννα Γεργακοπούλου, αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Οι φιναλίστ κοντραρίστηκαν μουσικά και το κοινό α ποφάσισε  να στείλει στην τελική δυάδα τις δυο φίλες, Αλεξάνδρα Σιέτη και Ιωάννα Γεωργακοπούλου οι οποίες ήταν από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Ο κόσμος έκρινε ότι αυτή που θα διεκδικήσει το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο είναι η Ιωάννα Γεωργακοπούλου.