The Voice: Το λάθος με τους φιναλίστ στον τελικό

The Voice: Το λάθος με τους φιναλίστ στον τελικό

Οι εξηγήσεις που έδωσε η Δούκισσα Νομικού, ο... ιππότης Μουζουράκης και η αποκαλύψη της Λάουρα Νάργες

Ο μεγάλος τελικός του μουσικού διαγωνισμού «The Voice» ξεκίνησε και οι τηλεθεατές αντίκρισαν εννέα αντί για οκτώ φιναλίστ.

Η Δούκισσα Νομικού εξήγησε τι συνέβη και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, ο παραπάνω παίκτης οφείλεται σε λάθος της παραγωγής, το οποίο διορθώθηκε δίνοντας την ευκαιρία στον ένατο παίκτη.

«Είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα στα social media και συγκεκριμένα στην κάρτα του Μαρσελίνο και γι αυτό αποφασίσαμε να δώσουμε την ευκαιρία να είναι εδώ μαζί μας. Στο Voice δεν χωρούν αδικίες, αντιπαλότητες και αντιζηλίες», είπε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Τις εντυπώσεις πάντως στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού του ΣΚΑΪ, έκλεψε ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος ως άλλος… Λάνσελοτ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση. Ο κριτής είχε ντυθεί σαν σύγχρονος ιππότης μαζί με κοστούμι και γυαλιά ηλίου, κάνοντας την έκπληξη.


Λίγο μετά την έναρξη του μεγάλου τελικού η Δούκισσα Νομικού έκανε σύνδεση με το social media room και τη Λάουρα Νάργες η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στο κατακόκκινο σύνολο της.

Η Λάουρα Νάργες κατά την συζήτηση αποκάλυψε πως είναι anti-Valentine και παραδέχτηκε ότι είναι single και εκείνη η μέρα θα την βρει μόνη της. Ο Σάκης Ρουβάς δεν πίστευε στα αυτιά του και δεν έκρυψε την έκπληξη του γι’ αυτό που άκουσε.