Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Η τραγουδίστρια συγκέντρωσε 7 αρνητικές ψήφους

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα αφού στο συμβούλιο του νησιού η τραγουδίστρια συγκέντρωσε 7 αρνητικές ψήφους.

Η τραγουδίστρια και παίκτρια της ομάδας των Μπλε του Survivor φάνηκε να επηρεάστηκε ιδιαίτερα από το γεγονός αυτό και σε μια εξομολόγηση σε συμπαίκτη της αναρωτήθηκε τι κάνει λάθος.

Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε: «τι έχω κάνει λάθος; Και προσφέρω και αυτό και αγωνιστικά είναι όλα κομπλέ… Δηλαδή επειδή δεν κάθομαι να κάνω παρέες; Που το αποδέχομαι, ρε παιδί μου, οκ. Δεν κόλλησα με τα παιδιά να κάνω παρέες. Ενώ παρέα θα κάνουμε. Δεν θα γίνω κολλητάρι. Αλλά στη συμβίωση είμαι πάρα πολύ κοινωνική».

«Δεν θέλω να φύγω από δω και πέρα με μια θλίψη. Θέλω τη μέρα που θα φύγω να έχω παίξει και να έχω φύγει με το μεγαλύτερο μου χαμόγελο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Είμαι υποψήφια, δεν θέλω να φύγω αύριο και να είμαι έτσι. Αλλά σκέψου και μένα, Δημήτρη μου. Αν έπαιρνες επτά ψήφους και έπρεπε να έρθεις να κοιμηθείς στην καλύβα δεν θα ένιωθες. Και να ένιωθες ότι δεν είσαι αποδεκτή» είπε η τραγουδίστρια.