Survivor: Ξέσπασμα Κονδυλάτου κατά Κοψιδά και Τριαντάφυλλου

Survivor: Ξέσπασμα Κονδυλάτου κατά Κοψιδά και Τριαντάφυλλου

«Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος»

Άσχημο είναι το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες του «Survivor» και αυτό φάνηκε και το βράδυ της Τετάρτης. Ο Περικλής Κονδυλάτος καθισμένος στην παραλία στο πλευρό της Ανθής Σαλαγκούδη, εξέφρασε την άποψη του για τους Γιώργο Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο.

Οι χαρακτηρισμοί οι οποίοι ακούστηκαν, κάθε άλλο παρά κολακευτικοί είναι.

«Από τη στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα που ο Γιώργος Κοψιδάς θεωρείται ο Θεός, προφανώς εγώ είμαι το αντίπαλο δέος. Σίγουρα υπήρξε συνεννόηση με τον Τριαντάφυλλο, που έχω ζήσει αυτό το ανθρωποειδές έναν μήνα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Έχουν βαπτίσει αυτή τη στιγμή σαν ήρωες της ομάδας τον Γιώργος Κοψιδά και τον Τριαντάφυλλο. Ο ένας είναι ένας πολύ διαβολικός άνθρωπος και ο άλλος είναι ένας σαλτιμπάγκος που τον βλέπουν σαν ένα από τα καλύτερα άτομα που έχουν γνωρίσει» είπε ο παίκτης του «Survivor» και στην συνέχεια πρόσθεσε: «κουράστηκα να μιλάω για αυτούς τους ανθρώπους. Θέλω να γυρίσω σε μια πραγματικότητα που θα έχω να κάνω με τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και είναι υγιείς. Που δεν είναι διψασμένες κατίνες για εξουσία».