Σπύρος Μπιμπίλας: «Περνάμε τη δυσκολότερη περίοδο που έχουμε περάσει ποτέ οι ηθοποιοί»

Σπύρος Μπιμπίλας: «Περνάμε τη δυσκολότερη περίοδο που έχουμε περάσει ποτέ οι ηθοποιοί»

«Το θέατρο έχει κλείσει ολοσχερώς και τα μόνα που έχουν μείνει είναι κάποιες διαδικτυακές παραστάσεις» σημείωσε ο ηθοποιός

Στο πλατό του «Αννίτα Κοίτα» βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας το απόγευμα του Σαββάτου στο OPEN. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε από καρδιάς, μέσα σε όλα, για την πρωτόγνωρα δύσκολη περίοδο που βιώνει ο κλάδος των καλλιτεχνών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά στην Αννίτα Πάνια πως «περνάμε τη δυσκολότερη περίοδο που έχουμε περάσει ποτέ οι ηθοποιοί στον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει βαρύτερα πληττόμενος κλάδος από αυτόν. Ούτε η εστίαση είναι τόσο πληττόμενη γιατί κάποια μαγαζιά είναι ανοιχτά, ούτε ο τουρισμός. Το θέατρο έχει κλείσει ολοσχερώς και τα μόνα που έχουν μείνει είναι κάποιες διαδικτυακές παραστάσεις στις οποίες υπάρχει πάλι σοβαρό πρόβλημα. Γιατί ο κόσμος όταν βλέπει θέατρο από το σπίτι του, δεν είναι το ίδιο πράγμα».

«Το θέατρο πρέπει να είναι στον ίδιο χώρο και στον ίδιο χρόνο. Ο κόσμος, λοιπόν, βλέπει θέατρο πληρώνοντας ένα μικρό εισιτήριο, αλλά κάποια ελάχιστα χρήματα με μεγάλο αγώνα τα πήραν και οι ηθοποιοί» πρόσθεσε ο ηθοποιός.