Στο Mega «έκλεισε» για τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου

Στο Mega «έκλεισε» για τη νέα σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου

«Η Γη της Ελιάς» θα προβληθεί τη νέα σεζόν στην prime time

Παρελθόν για τον ΣΚΑΪ θα αποτελέσει από το καλοκαίρι ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας του ίδιου και της δημιουργικής του ομάδας με το Mega για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η νέα δραματική σειρά η οποία θα φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και θα προβάλλεται στην prime time του Mega, θα ονομάζεται «Η Γη της Ελιάς». Το συγκεκριμένο όμως πρόγραμμα δεν θα είναι το μόνο project το οποίο θα εμπλουτίσει το περιεχόμενο του Mega, καθώς στο «τραπέζι» έχουν πέσει και άλλες ιδέες.

Η ανακοίνωση του Mega αναφέρει:

«Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου.

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του».