Φήμες για «επιστροφή» της Ελένης Μενεγάκη στον Ant1

Φήμες για «επιστροφή» της Ελένης Μενεγάκη στον Ant1

Πληροφορίες έκαναν λόγο για επαφές του σταθμού με την παρουσιάστρια

Έντονες ήταν οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες μέρες και αφορούσαν στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμα και μετά την αποχώρηση της από το τηλεοπτικό τοπίο. Εξάλλου, όταν ανακοίνωσε πως πατάει «pause» στην τηλεοπτική της καριέρα, πολλοί έσπευσαν να βρουν ποια θα ήταν εκείνη η πρόταση που θα την κάνει να πει το «ναι» και να ανακαλέσει την απόφαση της.

Οι «διαρροές» ανέφεραν πως η Ελένη Μενεγάκη δέχθηκε κρούση από τον Ant1 και συγκεκριμένα από τον ίδιο τον κ. Θεοδωρή Κυριακού, ο οποίος είχε αναλάβει την επικοινωνία μαζί της, ώστε εκείνη να επιστρέψει στα παλιά της λημέρια, στον σταθμό από τον οποίο ξεκίνησε. Υπενθυμίζεται πως οι δυο πλευρές διατηρούν καλές σχέσεις κάτι που έκανε τις «φήμες» αυτές γρήγορα να «φουντώσουν».

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbeast.gr ο Όμιλος Antenna δεν έχει στον προγραμματισμό του μια τέτοια κίνηση και δεν έχει γίνει πραγματοποιηθεί καμία συζήτηση, ούτε του Θοδωρή Κυριακού, αλλά ούτε και κάποιου υψηλόβαθμου στελέχους του Ant1 με την Ελένη Μενεγάκη για μελλοντική συνεργασία.

Εξάλλου μη ξεχνάμε πως οι οικονομικές απολαβές της Ελένης Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα υψηλές, γεγονός που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα καθώς στην στρατηγική του Ομίλου, όπως διαφαίνεται και από το φετινό του πρόγραμμα, είναι να επενδύει σφαιρικά σε πολλά projects και άτομα και όχι μόνο σε ένα πρόσωπο.