Novasports: Πάνω από 2.000 live αγώνες φέτος παίζουν στη θύρα σου

Novasports: Πάνω από 2.000 live αγώνες φέτος παίζουν στη θύρα σου

Οι «μάχες» του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και τα ντέρμπι «αιωνίων» στη Euroleague

Περισσότερους από 2.000 live αγώνες και κυρίως τους αγώνες που ενδιαφέρουν το ελληνικό κοινό όπως τα ντέρμπι “αιωνίων” σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, θα φιλοξενήσουν τα κανάλια Novasports τη σεζόν 2020-2021.

Όπως ανέφερε και ο Διευθυντής των αθλητικών καναλιών της Nova, Γιάννης Φουρνάρος στην πρόσφατη παρουσίαση προγράμματος για τη φετινή περίοδο «Ασφαλώς Novasports σημαίνει: Ως το 90’, ως τα play off, ως το Final Four, ως τους μεγάλους τελικούς και όλα αυτά φυσικά ως την θύρα σου! Το φετινό πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει:

  • Όλες τις μεγάλες «μάχες» του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, με ντέρμπι σχεδόν κάθε εβδομάδα τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα Play Off και στα Play Out που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή, την έξοδο στην Ευρώπη και την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
  • Τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές μπασκετικές διοργανώσεις! EuroLeague με 350 LIVE αγώνες μέχρι το Final Four και τις «μάχες» Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, καθώς και EuroCup με τη συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας.
  • Τους μεγάλους σταρ του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου στα πρωταθλήματα Ιταλίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, MLS Αμερικής, Championship Αγγλίας, στο League Cup Αγγλίας, στο Κύπελλο Γερμανίας, στo Super Cup Ισπανίας και στo International Champions Cup.

Τα μεγάλα ραντεβού των sports! Στο τένις το κορυφαίο Grand Slam στον κόσμο, το Wimbledon, τη νέα διοργάνωση, το ATP CUP αλλά και τα υπόλοιπα τουρνουά Grand Slam, Rolland Garros, US Open, Australian Open μέσα από το Eurosport που προβάλλεται αποκλειστικά δορυφορικά στην Ελλάδα, μέσα από την πλατφόρμα της Nova. Μαζί τα μεγάλα ραντεβού του παγκοσμίου βόλεϊ, όλα τα majors του γκολφ και το Μουντιάλ του Χάντμπολ.

Την πιο ζωντανή αθλητική ενημέρωση τη συμμετοχή μέσα από τις δημοσιογραφικές εκπομπές των καναλιών Novasports, με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα που φέτος εμπλουτίζονται και με τη συμμετοχή φιλάθλων αλλά και τις σελίδες των καναλιών Novasports σε όλα τα social media.

Σχετικά Tags
NOVA