Τι τηλεθέαση σημείωσε το «Big Brother» στο πρώτο live μετά το σάλο που ξέσπασε

Τι τηλεθέαση σημείωσε το «Big Brother» στο πρώτο live μετά το σάλο που ξέσπασε

Η αναφορά του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ένσταση που είχε στο χειρισμό της υπόθεσης του Αντώνη Αλεξανδρίδη

Το πρώτο live του «Big Brother» μετά την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Το reality ρίχτηκε για άλλη μια φορά στη «μάχη» της τηλεθέασης και τα νούμερα έδειξαν μικρή υποχώρηση σε σχέση με το πρώτο live την περασμένη Παρασκευή.

Το Big Brother σημείωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 19,1%, ενώ σε τέταρτο (23:45 – 23:59) έφτασε μέχρι το 25,9%.

Στο δυναμικό κοινό (18-54), ο μέσος όρος του show ήταν 20%, ενώ στο τέταρτο (23:45 – 23:59) ανέβηκε μέχρι το 26,4%.

Να σημειωθεί πως τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων.

Η διαφωνία Μικρούτσικου με τον ΣΚΑΪ για τον Αλεξανδρίδη

Μια δύσκολη εβδομάδα ήταν αυτή που πέρασε τόσο για τον ΣΚΑΪ, όσο και για την παραγωγή του Βig Brother.

Το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη το οποίο ακούστηκε στο live streaming της εκπομπής και έκανε λόγο για βιασμό, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οδήγησε τον ΣΚΑΪ να απολογηθεί και την παραγωγή να τον αποβάλει από το σπίτι. Το βράδυ της Παρασκευής στις 21.00 ακριβώς το live του «Big Brother» ξεκίνησε και ο Χάρης Βαρθακούρης υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό έχοντας στο πλευρό του τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο Χάρης Βαρθακούρης προχώρησε σε αναφορά για τα όσα διαδραματίστηκαν τα τελευταία 24ωρα. «Ήταν μια περίεργη εβδομάδα. Συνέβη ένα γεγονός που μας στεναχώρησε πολύ που οδήγησε στην αποβολή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι. Αυτό που συνέβη δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΪ. Καταδικάστηκε τόσο από εμάς όσο και από την ελληνική κοινωνία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Έχω κάποιες υπογραμμίσεις, το 1ο πράγμα συνέβη μετά από το επόμενο Live όταν κάποια άλλη εκπομπή μου είχε πάρει δηλώσεις. Βγήκα μίλησα για την εκπομπή αυτή. Διαφημίστηκε ότι θα μιλήσω στην εκπομπή. Στην παρουσιάστρια πήγε ένα χαρτί πως πλέον η εκπομπή δεν θα αναφέρεται καθόλου στο Big Brother. Είναι υποκρισία και ξεκινάω από αυτό. Γιατί δεν έκοβε και εμένα;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη διαφωνία που είχε με τον ΣΚΑΪ σε ότι αφορά το θέμα του Αντώνη Αλεξανδρίδη. «Υπάρχει κάτι που διαφωνώ γιατί είμαι ανοιχτό βιβλίο και δεν παίζω παιχνίδια» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μια διαφωνία μου… Πρότεινα στον σταθμό να ξεκινήσει η εκπομπή με τον Αντώνη εδώ. Να του κάνω μια συνέντευξη μια ώρα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα είμαι καταπέλτης. Θα ήμουν καταλυτικός. Θα τον ρωτούσα αν είναι βιαστής, αν είναι ανόητος. Θα ανίχνευα τις απαντήσεις του αλλά θα του έδινα τη δυνατότητα να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα. Συμπερασματικά δεν ξέρω τι είναι το παληκαράκι, ένα ξέρω αυτά θα ανιχνευθούν στη συνέχεια του χρόνου, την τελική κρίση την έχει ο κόσμος».

Παρακαλούμε περιμένετε ...