GNTM 3: Η εντυπωσιακή έναρξη του διαγωνισμού-Τι αλλάζει στον κανονισμό

GNTM 3: Η εντυπωσιακή έναρξη του διαγωνισμού-Τι αλλάζει στον κανονισμό

Το IDcatwalk «μπαίνει στη ζωή» του παιχνιδιού

Πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στις 21.00 για τον τρίτο κύκλο του GNTM στο Star Channel και μάλιστα με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο.

Οι τρεις κριτές, Βίκυ Καγιά, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης έκαναν τη δική τους είσοδο στο πλατό της πρώτης audition.

Η Βίκυ Καγιά έφτασε στον χώρο οδηγώντας ένα κάμπριο αυτοκίνητο και στήριξε την άποψη ότι το μόντελινγκ είναι φτιαγμένο για τις γυναίκες ωστόσο η ανατροπή του νέου GNTM θα φανεί στον τελικό.

Ο Δημήτρης Σκουλός έφτασε πάνω στο αγαπημένο του ποδήλατο και δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά καλά μοντέλα άντρες με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Ο μηχανόβιος Άγγελος Μπράτης έφτασε πάνω στο αγαπημένο του δίτροχο όχημα το οποίο όμως δεν οδηγούσε ο ίδιος και τόνισε ότι ήρθε και για τα αγόρια να αποδείξουν την αξία τους.

Στη συνέχεια οι τρεις κριτές υποδέχθηκαν την τέταρτη της παρέας, Ζενεβιέβ Μαζαρί και όλοι μαζί παρακολούθησαν την πόρτα του πλατό να ανοίγει ώστε να μπουν μέσα οι διαγωνιζόμενοι.

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο προχώρησε σε μια ανακοίνωση σχετικά με τους κανονισμούς του παιχνιδιού οι οποίοι άλλαξαν λόγω του κοροναϊού.

«Φέτος θα ισχύσει κάτι πολύ διαφορετικό λόγω της κατάστασης του κοροναϊού. Πέρα από το ότι θα πρέπει να παρουσιαστείτε μπροστά μας, να ποζάρετε, να κάνετε πασαρέλα και να μας πείσετε για να περάσετε στην επόμενη φάση, δεν θα γίνει αυτή η πανέμορφη και φαντασμαγορική πασαρέλα που ξέρετε του bootcamp, αλλά θα γίνει ένα catwalk, το οποίο έχουμε ονομάσει IDcatwalk.

Τι σημαίνει αυτό: Θα ντυθείτε, θα βαφτείτε και θα πρέπει να παρουσιάσετε ένα ειδικό διαφορετικό χαρακτήρα, μια ταυτότητα στυλιστική, θα πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος και θα περπατήσετε μπροστά μας και 40 από εσάς θα περάσουν στην επόμενη φάση του bootcamp», είπε η Βίκυ Καγιά.