«Αγγελική»: Τα πρώτα trailer της νέας σειράς του Alpha με την επιστροφή της Φιλαρέτης Κομνηνού

«Αγγελική»: Τα πρώτα trailer της νέας σειράς του Alpha με την επιστροφή της Φιλαρέτης Κομνηνού

Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Νάντια Μπουλέ

Ο Alpha επιχειρεί να ενδυναμώσει τη μυθοπλασία του τη νέα τηλεοπτική σεζόν και γι’αυτό το λόγο ετοιμάζεται να ενισχύσει το πρόγραμμα του με μια νέα δραματική σειρά.

Η «Αγγελική» φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης.

Το καστ της σειράς αποτελείται από «δυνατά» ονόματα της υποκριτικής με αυτό της Φιλαρέτης Κομνηνού η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 10 χρόνια, να ξεχωρίζει.

Στους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους: Γιώργος Χρυσοστόμου, Ιωάννης Παπαζήσης, Πάνος Βλάχος (που επέστρεψε από την Αμερική για να πρωταγωνιστήσει ξανά σε σειρά του Alpha), Αλέξανδρος Πέρρος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Νάντια Μπουλέ, Δήμητρα Σιγάλα, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Στεφόπουλος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Άλκηστις Ζιρώ, Ερριέτα Μανούρη, Μέλπω Κωστή, Μαριέλα Δουμπού.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Μαίρη Μηνά. Η ηθοποιός στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο ενσαρκώνει την ομώνυμη ηρωίδα, την Αγγελική.

Το ενδιαφέρον όμως έχει προσελκύσει και η Νάντια Μπουλέ η οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Αγγελική».

Τα δυο πρώτα trailer της σειράς του Alpha προβάλλονται ήδη στον «αέρα» του Alpha και η Νάντια Μπουλέ ξεχωρίζει σε αυτά με τις υποκριτικές της ικανότητες σε αυτόν τον διαφορετικό ρόλο που θα ενσαρκώσει.