Ο ΑΝΤ1 «έκοψε» σήριαλ λόγω Ερντογάν

Ο ΑΝΤ1 «έκοψε» σήριαλ λόγω Ερντογάν

Η απόφαση του «Σουλτάνου» για την Αγία Σοφία επηρέασε το πρόγραμμα του σταθμού

Η απόφαση του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να μετατρέψει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί, ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων από πολλές πλευρές, ενώ επηρέασε και το ελληνικό τηλεοπτικό σκηνικό, όσο περίεργο κι αν ακούγεται.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, το μεσημέρι της Τρίτης πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το μιντιακό ρεπορτάζ. Ο κ. Ποφάντης παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα του ANT1 για το ερχόμενο φθινόπωρο. Άγριες Μέλισσες, νέες σειρές που θα προστεθούν στο πρόγραμμα και αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, shows, ειδήσεις, νέες και παλιές εκπομπές συμπεριλαμβάνονται στον προγραμματισμό του σταθμού του Αμαρουσίου.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση, είναι πως ο σταθμός, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν δια στόματος κ. Ποφάντη, βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά ενός τουρκικού σίριαλ, το οποίο θα συμπεριλαμβανόταν στο πρόγραμμα του σταθμού. Επειδή όμως οι εξελίξεις τρέχουν, ήρθε η απόφαση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, να κάνει τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να αναθεωρήσουν τις όποιες κινήσεις είχαν κάνει για την αγορά του.

Έτσι, Οι ιθύνοντες του ANT1 αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ακύρωση της αγοράς του συγκεκριμένου τούρκικου σίριαλ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...