Ο Γιάννης Μιχελάκης αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων του Mega

Ο Γιάννης Μιχελάκης αναλαμβάνει τη διεύθυνση ειδήσεων του Mega

Ανακατατάξεις στο οργανόγραμμα του «Μεγάλου Καναλιού» - Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Νέες αλλαγές επέρχονται στο οργανόγραμμα της διεύθυνσης του τηλεοπτικού σταθμού Mega, καθώς ανακοινώθηκε επισήμως ότι από αύριο 10 Ιουλίου αναλαμβάνει στο κανάλι καθήκοντα διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης ο Γιάννης Μιχελάκης, που θα βρίσκεται ιεραρχικά αμέσως μετά τον γενικό διευθυντή, Σταμάτη Μαλέλη.

Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας Alter Ego του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη στον οποίο ανήκει το Mega, έχει ως εξής:

«Τη Γενική Διεύθυνση του MEGA αναλαμβάνει από την Παρασκευή 10 Ιουλίου ο Σταμάτης Μαλέλης. Τη Γενική Διεύθυνση του Ειδησεογραφικού και Ενημερωτικού Τομέα του MEGA αναλαμβάνει σύμφωνα με ανακοίνωση του σταθμού ο Γιάννης Μιχελάκης. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Μιχελάκης έχει εργαστεί σε αρκετές εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς και ήταν μεταξύ άλλων αρχισυντάκτης στο παλιό «Mega» και το «Mega Κύπρου», καθώς επίσης και Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Επίσης έχει χρηματίσει βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία (2012-2015), Υπουργός Εσωτερικών (2013-2015) και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος (2011-2013).

Παρακαλούμε περιμένετε ...