Η τελευταία εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ

Η τελευταία εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ

H συνεργασία της ολοκληρώνεται μετά από δύο χρόνια

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα Κυριακή για την εκπομπή “Μαζί σου”, με την Τατιάνα Στεφανίδου να αποχαιρετά στην έναρξη το τηλεοπτικό κοινό. Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε πως η σημερινή της εκπομπή θα είναι και η τελευταία στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς η συνεργασία της ολοκληρώνεται μετά από δύο χρόνια.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε τους πάντες! Πρώτα απ’ όλα το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια, τον πρόεδρο του ΣΚΑΪ, τη διοίκηση του σταθμού, αλλά και όλους τους συνεργάτες της.

«Καλησπέρα! Αυτή είναι η τελευταία “καλησπέρα” που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΪ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω, εκτός από τη συγκίνηση βεβαίως, είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη. Βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που είσαστε εδώ και σήμερα και όλα τα χρόνια… Και είσαστε εδώ επιβραβεύοντας τις προσπάθειες που κάνουμε και είσαστε τελικά και φέτος εδώ, και είσαστε και στον ΣΚΑΪ εδώ διότι όταν ήρθαμε, τους πρώτους δύο μήνες πριν από δύο χρόνια, ζοριστήκαμε.

Όπως κάθε φορά, όλοι λένε πολλά. Και τελικά εσείς είσαστε εκεί πάλι. Και ξαναήρθατε και μήνα με το μήνα, κάθε πρωί, κάθε μέρα είσαστε κοντά μας. και φέτος τα ίδια έγιναν. Και φέτος ξεκινήσαμε με δυσκολίες. Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους εσάς που αυτή τη στιγμή ότι και να κάνετε, επιλέγετε να βλέπετε εμάς, να είστε κοντά μας. Και επειδή αυτό μας τιμά θέλω να πω πρώτα απ’ όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κοινό που είναι σήμερα εδώ και που ήταν εδώ, στον ΣΚΑΪ», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.