MasterChef 4: Μεγάλος θριαμβευτής ο Σταύρος Βαρθαλίτης

MasterChef 4: Μεγάλος θριαμβευτής ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Ο νεαρός σεφ συγκέντρωσε το απόλυτο στις παρασκευές της δεύτερης ημέρας και κατέκτησε το έπαθλο

Σταύρος Βαρθαλίτης και Σταυρής Γεωργίου άνοιξαν την πόρτα της κουζίνας του MasterChef 4 και μπήκαν για τελευταία φορά στο πλατό.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους περίμεναν εκεί ώστε να τους ανακοινώσουν τα αποτελέσματα των δυο μαγειρικών δοκιμασιώ.

Οι φιναλίστ τις δυο τελευταίες μέρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου καλύτερου MasterChef.

«Έχουμε κάνει όλοι το μοριακό τεστ, είμαστε ασφαλείς» ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζάς στους παίκτες σε live μετάδοση αναφερόμενος στις διαφορετικές συνθήκες κάτω υπό τις οποίες διεξάχθηκε φέτος ο τελικός λόγω κορονοϊού.

«Εσείς από πολύ νωρίς ήρθατε πολύ κοντά και ως άνθρωποι. Αναπτύχθηκε μια φιλία ανάμεσα σας» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στους παίκτες.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μη θέλοντας να παρατείνει την αγωνία των παικτών ξεκλείδωσε το σφραγισμένο κουτί και έβγαλε τους φακέλους με τις βαθμολογίες.

Ο Σταυρής Γεωργίου για τις παρασκευές της πρώτης μέρας της δοκιμασίας συγκέντρωσε συνολικά 21/30 ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης 24/30.

Για τις παρασκευές της δεύτερης και τελευταίας μέρας, ο Σταυρής Γεωργίου συγκέντρωσε συνολικά 22/30 και ο Σταύρος Βαρθαλίτης 30/30.

Νικητής του MasterChef 4 με 54 βαθμούς αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης