MasterChef 4: Αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό ο Τζον Λεβί Ριανό

MasterChef 4: Αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό ο Τζον Λεβί Ριανό

Η Μαρία Μπέη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα διαγωνιστούν για τον δεύτερο φιναλίστ

Σταυρής Γεωργίου, Σταύρος Βαρθαλίτης, Τζον Λεβί Ριανό και Μαρία Μπέη είναι οι τέσσερις καλύτερες παίκτες του φετινού MasterChef 4: Οι παίκτες μπήκαν στην κουζίνα του διαγωνισμού και ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ακόμα Τεστ Δημιουργικότητας.

Αυτή τη φορά όμως, το συγκεκριμένο τεστ θα έκρινε ποιος παίκτης από τους τέσσερις θα περνούσε απευθείας στον τελικό και ποιος θα αποχωρούσε μια ανάσα από το τέλος.

Ο Σταυρής Γεωργίου ήταν ο παίκτης του φετινού MasterChef ο οποίος με την παρασκευή του πέρασε κατευθείαν στον μεγάλο τελικό. Η Μαρία Μπέη, όπως την ενημέρωσε ο Πάνος Ιωαννίδης, είχε μια πολύ καλή προσπάθεια όχι όμως την καλύτερη, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άκρη και να περιμένει να μάθει με ποιον θα κοντραριστεί μαγειρικά για την δεύτερη θέση του τελικού.

Σταύρος Βαρθαλίτης και Τζον Λεβί Ριανό βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και με την αγωνία τους να χτυπάει κόκκινο περίμεναν να ακούσουν ποιος θα αποχωρήσει μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει ανήκει στη δική του ομάδα και αυτός είναι ο Τζον Λεβί Ριανό, ο οποίος μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό του MasterChef είδε την πόρτα της εξόδου. «Είναι το πιο όμορφο ταξίδι που έχω κάνει στη ζωή μου» είπες στους κριτές λίγο πριν φύγει.

Έτσι, στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, η Μαρία Μπέη και ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα διαγωνιστούν για το ποιος από τους δυο θα είναι ο δεύτερος φιναλίστ.