MasterChef 4: Ποιον «κάρφωσε» η Μάρλεν Γρυντάκη

MasterChef 4: Ποιον «κάρφωσε» η Μάρλεν Γρυντάκη

«Γενικά ο Γιώργος δεν θέλει τις γυναίκες, νομίζω, σε αυτό το παιχνίδι»

Δύσκολη μέρα η αποψινή για τη Μαριάννα Πουλμεντή η οποία φορώντας τη μαύρη της ποδιά βρέθηκε στην κουζίνα του MasterChef 4 να διεκδικεί την παραμονή της στον διαγωνισμό μαγειρικής του StarChannel.

«Να είσαι δυνατή, αν φύγω, να μη σου λείπω, να τρως καλά είπε η Μαριάννα Πουλμέντη στην Μάρλεν Γρυντάκη όταν οι δυο φίλες μιλούσαν λίγο πριν τη δοκιμασία και πρόσθεσε: «Έχω μιλήσει με τον Γιώργο. Θα είναι από πάνω μου εκείνος, θα είσαι και εσύ. Ο Γιώργος, επειδή είχα πάει για αποχώρηση με την Κατερίνα και κατάφερα εγώ και η Ντέμη να τη βγάλουμε έξω, πιστεύω ότι θα βγάλουμε όποιον το θέλει έξω αλλά δεν είναι έτσι».

Τότε η Μάρλεν Γρυντάκη «κάρφωσε» τον συμπαίκτη της λέγοντας: «Γενικά ο Γιώργος δεν θέλει τις γυναίκες, νομίζω, σε αυτό το παιχνίδι. Όλες και μένα. Έχει αναφέρει διάφορα».

«Ο Γιώργος θέλει να μας διώξει όσο γίνεται πιο γρήγορα. Τα κορίτσια πιο πολύ. Εμένα από την αρχή μου το είχε δείξει μετά το κάλμαρε λίγο γιατί με είδε αγριεμένη και τα βρήκαμε κάπου στη μέση με τον Γιώργο. Άρχισα να εμπιστεύομαι τον Γιώργο και να θέλω να ‘μαι πιο κοντά του, από τη στιγμή που είναι και από την Κρήτη το παιδί, αλλά μετά ξαναέδειξε και άλλα στοιχεία που δεν ήταν και τόσο θετικά. Απομακρύνθηκα και σταμάτησα να πιστεύω σε εκείνον» είπε η παίκτρια.