«Έκλεισε» στον Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Έκλεισε» στον Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το μοντέλο βρίσκεται σε συζητήσεις για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει

Τέλος μπήκε στο μυστήριο γύρω από το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, καθώς το μοντέλο «έκλεισε» στον Alpha και μάλιστα αυτό είναι επίσημο, καθώς έπεσαν υπογραφές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsbeast.gr.

Πριν αρκετές μέρες οι φήμες είχαν «φουντώσει» για τα καλά, όταν η Ηλιάνα πέρασε τη πόρτα του Alpha, αλλά και αυτή του ΣΚΑΪ. Τότε, τα ερωτηματικά σχετικά με το πού θα πάει η πρώην Σταρ Ελλάς μετά την αποχώρηση της από το GNTM και το Star μεγάλωσαν. Ο Μάιος είναι ο μήνας που οι υπεύθυνοι των σταθμών συζητούν διεξοδικά τα συμβόλαια των παρουσιαστών τους και αναζητούν τα projects που θα ενισχύουν τα προγράμματα τους την επόμενη σεζόν.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του μοντέλου. Αφού πραγματοποίησε ραντεβού, τόσο με τον Alpha, όσο και με τον ΣΚΑΪ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου «έκλεισε» με τον Alpha. «Κάναμε πολλά ραντεβού η αλήθεια είναι με πολλούς ανθρώπους, που είχαν όραμα και στόχο» είχε δηλώσει την προηγουμένη εβδομάδα το 32χρονο μοντέλο στη κάμερα του «Πρωινού».

Σε αναζήτηση project ο σταθμός

Πλέον, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και επίσημα στον Alpha, όμως ακόμα δεν έχει βρεθεί το project, που θα παρουσιάσει ή θα συμμετέχει. Το πιθανότερο όμως είναι, η 32χρονη να βρεθεί στο τιμόνι κάποιας εκπομπής, το περιεχόμενο της οποία θα γνωρίζει καλά και αυτό δεν είναι άλλο από ένα concept αφιερωμένο στη μόδα.

Αναφορικά με τη ζώνη που θα αξιοποιηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πιθανότερο είναι το μοντέλο να βγαίνει στον «αέρα» το μεσημέρι, καθώς και μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha, η μεσημεριανή ζώνη μένει κενή.

Παρακαλούμε περιμένετε ...