Η νέα τηλεοπτική σειρά των Αποστόλου-Ρήγα

Η νέα τηλεοπτική σειρά των Αποστόλου-Ρήγα

Οι δύο σεναριογράφοι έλυσαν τις όποιες διαφορές τους

Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκουν οι όποιες διαφορές είχαν προκύψει ανάμεσα στον Δημήτρη Αποστόλου και τον Αλέξανδρο Ρήγα και πλέον τα έχουν βρει.

Ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, το πρωί της Τετάρτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πως η επαγγελματική τους σχέση με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχει επανέλθει και μάλιστα οι δυο τους έχουν γράψει και νέα σειρά.

«Πριν 4 μήνες κάναμε μια κουβέντα. Με αυτό τον άνθρωπο, ότι και αν συμβεί, είναι σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει. Από τη δημιουργικότητα, από το χιούμορ, από την άνεση που έχουμε, από τη σχέση μας» ανέφερε ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Δεν θίξαμε ποτέ τα παλιά, δεν τα συζητήσαμε. Ήταν σαν να συζητάμε έχοντας βρεθεί χθες, πολύ άνετα και οι δύο. Είχαμε να μιλήσουμε 5 χρόνια. Καθίσαμε κάτω, φτιάξαμε μια ιδέα που την σκαλίζαμε από τότε, το 2001 με 2002, οικογενειακή κωμωδία που λέγεται “Η τούρτα της μαμάς”. Μάλλον θα βγει προς Γενάρη μεριά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και το κανάλι» είπε ο σεναριογράφος και αποκάλυψε πως σε επαφή που είχε με το Mega συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνέχισης του σήριαλ «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή».