MasterChef 4: «Μονομαχία» τεσσάρων εκ των φαβορί για την ασυλία και την αποχώρηση

MasterChef 4: «Μονομαχία» τεσσάρων εκ των φαβορί για την ασυλία και την αποχώρηση

Γιώργος, Κώστας, Σταύρος και Σταυρής θα παλέψουν για την παραμονή τους στον διαγωνισμό

Μέσα στην κουζίνα του MasterChef 4, τέσσερις υποψήφιοι ντυμένοι με τις μαύρες τους ποδιές θα βρεθούν μπροστά στους κριτές.

Μια από τις πιο δυνατές τετράδες του μαγειρικού διαγωνισμού έχει βρεθεί στην άσχημη θέση να είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Τα τέσσερα φαβορί του φετινού MasterChef, Γιώργος, Κώστας, Σταύρος και Σταυρής θα μονομαχήσουν για την ασυλία.

Εφόσον όμως απόψε δεν υπάρχει ψηφοφορία, οι Μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κρίνουν δίκαιο να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ των τεσσάρων παικτών προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Στην τελική φάση του επεισοδίου, η δοκιμασία αποχώρησης επιφυλάσσει μια έκπληξη για τους τρεις υποψήφιους. Όποιος παρασυρθεί από συναισθηματισμούς, σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού, δε θα τα καταφέρει στο τέλος. Η αποχώρηση δείχνει πώς μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να κάνει κάποιον παίκτη να το μετανιώσει πικρά, για την ευκαιρία που άφησε να του φύγει.