MasterChef 4: Ο Ιωάννης Χαραλάμπους για την επιλογή του Ηλία να προκαλέσει τους παίκτες

MasterChef 4: Ο Ιωάννης Χαραλάμπους για την επιλογή του Ηλία να προκαλέσει τους παίκτες

Ο παίκτης έκανε έξαλλους τους συμπαίκτες του όταν ζήτησε να κατέβει όποιος ήθελε από τον εξώστη και να αναμετρηθεί μαζί του

Ο Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος εμφανίστηκε στην κουζίνα του MasterChef 4, προκειμένου να διεκδικήσει μια δεύτερη ευκαιρία και να ξαναμπεί στο μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο πρώην παίκτης δεν τα κατάφερε και το πρωί της Παρασκευής εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των ΚουΚου», όπου μεταξύ άλλων δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από το πιάτο που παρουσίασε στους κριτές και εξήγησε, γιατί ο Ηλίας Καζιόλι έκανε την πιο σωστή επιλογή. «Ήθελα να επιστρέψω. Δεν θα το κρύψω. Πήγα εκεί πέρα με όλες μου τις δυνάμεις, για να μπω στο σπίτι, δυστυχώς δεν τα κατάφερα» είπε αρχικά και αναφορικά με το πιάτο του δήλωσε πως: «Πίστεψα πολύ στο πιάτο μου, είναι ένα από τα αγαπημένα μου πιάτα, το’ χω κάνει πολλές φορές. Το έχω δουλεμένο. Προσωπικά πίστευα, ότι θα μπω στο σπίτι».

Σχετικά με την επιλογή του Ηλία Καζιόλι, να μην δείξει αυτός κάποιον συμπαίκτη του, αλλά να προκαλέσει και προσκαλέσει όποιον από τον εξώστη ήθελε, να κατέβει κάτω και να αναμετρηθεί μαγειρικά μαζί του, ο Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Ο Ηλίας έκανε την πιο σωστή επιλογή, να μη δείξει κάποιον παίκτη. Αυτά τα παιδιά είναι εκεί μέσα στον διαγωνισμό, δεν αποχώρησαν, για να υποδείξεις κάποιον και να τον βγάλεις. Με τον Μπέλλο εγώ έκανα παρέα. Είναι πολύ καθαρός σε αυτό που είναι. Και αυτή του η επιλογή έδειξε, ότι είναι ένα παιδί, που δεν φοβάται τις μαγειρικές του ικανότητες. Δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να αναμετρηθεί με έναν παίκτη, που θεωρεί ότι ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον μαζί του».