MasterChef 4: Το «σατανικό» μυαλό της Μαρίας Μπέη προκάλεσε ένταση

MasterChef 4: Το «σατανικό» μυαλό της Μαρίας Μπέη προκάλεσε ένταση

Ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση γιατί «δεν μπορείτε να με ψυχολογήσετε»

Μετά από μια ακόμα απαιτητική δοκιμασία, έφτασε η στιγμή του συμβουλίου του MasterChef 4. Κόκκινη και μπλε ομάδα  μπήκαν στην κουζίνα του μαγειρικού διαγωνισμού όπου συνάντησαν τους τρεις σεφ και κριτές του παιχνιδιού.

Λίγο πριν οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ενημερώσουν τους παίκτες για τα σχόλια τους σχετικά με τις μαγειρικές τους παρασκευές και ανακοινώσουν τα αποτελέσματα, προκλήθηκε ένταση στο πλατό.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τη Μαρία Μπέη να του εξηγήσει γιατί ποιο λόγο επέλεξε για αρχηγό τον Γιώργο Λασκαρίδη και όχι τον Δημήτρη Μπέλλο.

Η Μαρία εξήγησε πως αρχικά σκέφτηκε να βάλει τον Δημήτρη Μπέλλο αρχηγό γιατί στην περίπτωση που έβγαινε προτεινόμενος θα μπορούσε να τον σώσει με την κάρτα ασυλίας την οποία έχει στην κατοχή της. Στη συνέχεια όμως άλλαξε γνώμη, γιατί σύμφωνα με τα όσα είπε, το μόνο που θέλει είναι να κερδίσει σε αυτή την ομαδική δοκιμασία που είναι αρχηγός. Σε περίπτωση που χάσει στην ομαδική δοκιμασία θέλει να ξέρει ότι αυτό συνέβη από έναν δυνατό παίκτη όπως είναι ο Γιώργος, αλλά και στην αντίθετη περίπτωση θα ικανοποιηθεί αν κερδίσει έναν τέτοιο παίκτη.

Οι τόνοι ανάμεσα σε εκείνη και τον Γιώργο ανέβηκαν και η Μαρία ζήτησε να σταματήσει η συζήτηση γιατί ήξερε πως είτε ήταν αρχηγός ο Μπέλλος είτε υπαρχηγός θα ακούγονταν αυτά τα σχόλια. «Θέλω να σταματήσει η κουβέντα εδώ. Δεν μπορείτε να με ψυχολογήσετε όπως φάνηκε και στη χθεσινή δοκιμασία», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια στους συμπαίκτες της.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ενοχλήθηκε από την ατάκα αυτή της Μαρίας και της τόνισε πως δεν είναι σε θέση να του πει πότε θα τελειώσει μια συζήτηση.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Λένη, μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής και χωρίς να κρύβει την έκπληξη αναφέρθηκε στο... σατανικό μυαλό της Μαρίας. «Εγώ τρομάζω γιατί δεν λειτουργώ με αυτόν τον τρόπο. Είναι σεβαστό και αυτός ο τρόπος σκέψης», πρόσθεσε η παίκτρια.