Open: Γιατί παραιτήθηκε ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, Δημήτρης Μιχαλέλης

Open: Γιατί παραιτήθηκε ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης, Δημήτρης Μιχαλέλης

Τι αναφέρει το κανάλι

Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN μετά την παραίτησή του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων, Δημήτρη Μιχαλέλη.

Το κανάλι εξέδωσε ήδη σχετική ανακοίνωση ενώ οι λόγοι που οδήγησαν στην παραίτηση του φαίνεται πως ήταν οι διαφωνίες που είχε με την διοίκηση του σταθμού για την στρατηγική της ενημέρωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε παραιτηθεί από το Open εγγράφως με επιστολή του από τον Μάρτιο, μεσολάβησαν προσπάθειες να βρεθεί μία χρυσή τομή ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και η παραίτηση έγινε τελικά δεκτή από το ΔΣ Απριλίου.

Ο κ. Δημήτρης Μιχαλέλης με επιστολή του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την συνεργασία αλλά και για όσα κατάφεραν ως ομάδα στον τομέα της ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση του καναλιού

«Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη.

Το OPEN τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα».