MasterChef 4: «Κλειδώνει» απόψε η τελική δεκάδα

MasterChef 4: «Κλειδώνει» απόψε η τελική δεκάδα

Τρεις υποψήφιοι θα μαγειρέψουν σήμερα για την παραμονή τους

Μία ανάσα από την τελική δεκάδα του MasterChef 4 βρίσκονται οι διαγωνιζόμενοι μάγειρες, ωστόσο ένας θα φτάσει στην πηγή, αλλά δεν θα πιει νερό, αφού σήμερα γίνεται δοκιμασία αποχώρησης.

Μετά το τέλος του τεστ δημιουργικότητας, οι κριτές ζήτησαν από τον Τζον, τον Σταυρή και τη Μαρία να πάνε μπροστά, αφού είχαν τα τρία καλύτερα πιάτα.

Για τον Τζον και τη Μαρία ήταν η δεύτερη φορά που είχαν ένα από τα καλύτερα πιάτα στο τεστ, ενώ για τον Σταυρή ήταν η τρίτη. Ωστόσο κανένας από τους τρεις δεν την είχε ξανακερδίσει.

Το πιο νόστιμο πιάτο είχε τελικά η Μαρία, κερδίζοντας και την πρωτιά αλλά και την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας.


«Με αυτή την κάρτα δεν μπορείς να ψωνίσεις» την «πείραξε» ο Πάνος Ιωαννίδης. Έτσι η Μαρία είναι αρχηγός στην επόμενη δοκιμασία. «Είναι η πρώτη κάρτα που δεν πάω για ψώνια και χαίρομαι που την έχω!» είπε με ενθουσιασμό.

Στον αντίποδα, τρεις από τους διαγωνιζόμενους θα χρειαστεί να προσπαθήσουν για μία θέση στη δεκάδα, αφού είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Το ατόπημα να προσθέσει ένα στοιχείο στο πιάτο του με τη λήξη του χρόνου, έφερε τον Γιώργο ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δεύτερη υποψήφια αναδείχθηκε η Ντέμη, ενώ το τρίτο χειρότερο πιάτο είχε ο Ηρακλής, που για ακόμα μία φορά καλείται να μαγειρέψει προκειμένου να παραμείνει στο σπίτι του MasterChef.

Μια ανάσα από την χειρότερη τριάδα βρέθηκε και ο Δημήτρης, αλλά τελικά «τη γλίτωσε» και ανέβηκε στον εξώστη.