My Style Rocks 3: Ο καβγάς Τόνιας Κούμπα και Αρετής Λις για την Μετσοβίτικη στολή

My Style Rocks 3: Ο καβγάς Τόνιας Κούμπα και Αρετής Λις για την Μετσοβίτικη στολή

«Δεν ήρθαμε για να αγορεύσουμε! Θέλω μόνο να μιλήσω για το στυλ μου»

«Έχει γενέθλια ο μπαμπάκας μου, γίνεται 60 ετών και σκεφτήκαμε να κάνουμε τα γενέθλια του στην ύπαιθρο επειδή η καταγωγή μας είναι από το Μέτσοβο και μετά μεταφερθήκαμε» ανέφερε η Αρετή Λις παρουσιάζοντας το concept της στις συμπαίκτριες της στο My Style Rocks 3.

Η Κατερίνα Στικούδη ζήτησε από τις παίκτριες να βαθμολογήσουν την ενδυματολογική επιλογή της Αρετής και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στην Κιάρα Μαρκέζη ώστε να αιτιολογήσει το 2 που έβαλε.

«Έβαλα 2 γιατί είναι μια στολή. Δεν βλέπω κάποια πρόταση…» είπε η νεαρή παίκτρια κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Αρετής, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Το ξενόφερτο δεν είναι πάντα το καλύτερο…».

Στη συνέχεια το βλέμμα της παρουσιάστριας τράβηξε ο άσσος που έβαλε η Τόνια Κούμπα.

«Ξέρεις τι γίνεται; Όταν κάποιον δεν τον ξέρω, προσπαθώ να τον ακούω πολύ μπας και τον καταλάβω σε πρώτη ανάγνωση. Δεν ισχύει ότι δεν θέλω να την γνωρίσω γιατί δεν θεωρώ ότι έχει κάνει και κάποια προσπάθεια να με πλησιάσει και αντίστοιχα και εγώ, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Απλά ήμαστε από την πρώτη στιγμή σε μια ουδέτερη ζώνη. Άκουσα πολύ προσεκτικά τι απάντησε στην Κιάρα και νομίζω ότι επειδή και εσύ είσαι σφουγγάρι, στο χθεσινό σου concept που είχες Έλληνα σχεδιαστή θα μου άρεσε να δείξεις μια παραδοσιακή στολή από Έλληνα σχεδιαστή στο τώρα. Και το αναφέρω αυτό γιατί ήμαστε σε ένα ριάλιτι μόδας, δεν ήμαστε σε ένα ριάλιτι σκέτο» ανέφερε μεταξύ η Τόνια Κούμπα.

«Δεν ήρθαμε για να αγορεύσουμε! Θέλω μόνο να μιλήσω για το στυλ μου» απάντησε η Αρετή Λις και πρόσθεσε: «Σε σχέση με αυτό που φόρεσες εσύ σήμερα, σίγουρα έχει περισσότερη ιστορία αυτό που φόρεσα εγώ».

Οι δυο παίκτριες συνέχισαν τον διαπληκτισμό μπροστά στις υπόλοιπες συμπαίκτριες τους.