MasterChef 4: Tρίχα στο πιάτο με το γλυκό βρήκε ο Ξενάκης

MasterChef 4: Tρίχα στο πιάτο με το γλυκό βρήκε ο Ξενάκης

«Ή θα την πας πίσω ή θα φέρεις μια τσατσάρα να την χτενίσουμε», η αντίδραση του σεφ

Σε συνθήκες πραγματικού εστιατορίου κλήθηκαν να λειτουργήσουν οι παίκτες του MasterChef 4 σε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία καθώς έπρεπε να δημιουργήσουν ένα μενού ala cart (= η επιλογή των φαγητών ενός εστιατορίου από κατάλογο).

Οι δυο ομάδες, μπλε και κόκκινη έφτιαξαν τα πιάτα τους τα οποία και στη συνέχεια πήγαν σε διακεκριμένους Έλληνες chef οι οποίοι τα δοκίμασαν και τα έκριναν.

Εκεί όμως συνέβη κάτι που αποτελεί τον μεγαλύτερο εφιάλτη κάθε μάγειρα καθώς ο  γνωστός σεφ, Γκίκας Ξενάκης, βρήκε μία τρίχα στο πιάτο του!

«Ωχ, ωχ φέρτε την κάμερα εδώ! Τι έγινε εδώ πέρα; Είναι γυναικεία σίγουρα και είναι καστανόξανθη!» είπε χαρακτηριστικά ο chef.

Στη συνέχεια φώναξε τη Ντέμη Γεωργίου ώστε να την ενημερώσει για το… εύρημα του.

«Άνοιξε το χέρι σου! Μια καστανόξανθη τρίχα μέσα στο γλυκό» ανέφερε ο Γκίκας Ξενάκης και η Ντέμη τον ενημέρωσε πως θα την πάει πίσω.

Η αντίδραση του chef ήταν γεμάτη χιούμορ κάτι που σχολιάστηκε και από την παίκτρια.

«Ή θα την πας πίσω ή θα φέρεις μια τσατσάρα να την χτενίσουμε» της είπε και η Ντέμη του απάντησε χαμογελαστά: «Τουλάχιστον έχετε χιούμορ και συνεχίζεται να το τρώτε».

«Έχω χιούμορ γι’αυτό και τρώω το γλυκό. Νομίζω ότι είναι αποτρεπτικός παράγοντας να βρίσκουμε τρίχα σε ένα τέτοιο πιάτο. Θα κάνω την… κοιλιά μου πέτρα και θα το φάω» κατέληξε ο Γκίκας Ξενάκης.