Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια έχει κάνει άνω–κάτω την παραγωγή με τις απαιτήσεις της

Άγριες Μέλισσες: Πρωταγωνίστρια έχει κάνει άνω–κάτω την παραγωγή με τις απαιτήσεις της

Υπάρχουν σκέψεις να μην υπάρχει ο ρόλος που ενσαρκώνει η νεαρή ηθοποιός την επόμενη σεζόν

Οι «Άγριες Μέλισσες» έκαναν την εμφάνιση τους στα τηλεοπτικά δρώμενα το 2019 και αμέσως κέντρισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και του ανταγωνισμού.

Η σειρά του Ant1 ήδη έχει πάρει το «πράσινο φως», ώστε να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν, ωστόσο η παραγωγή σκέφτεται να αφαιρέσει έναν βασικό ρόλο. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Open «Μεσημέρι #Υes», η Νάνσυ Νικολαΐδου «φέτος έρχονται και οι απαιτήσεις. Όλοι οι ηθοποιοί θέλουν να επαναδιαπραγματευτούν από μηδενική βάση τις απολαβές τους, για να εξαργυρώσουν την επιτυχία αυτή που έχουν χαρίσει στον Ant1».

Και συμπληρώνει, ότι «για κάποιους, εκτός από την μεγάλη επιτυχία και τα λεφτά, έχει έρθει και η αναγνωρισιμότητα και η… χρυσόσκονη της τηλεόρασης. Υπάρχει μία συγκεκριμένη ηθοποιός, η οποία -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες- έχει αισθανθεί πάρα πολύ star, με την παραγωγή βρίσκεται κάθε μέρα στα μαχαίρια, αργεί να πάει στο γύρισμα, έχει τρελές απαιτήσεις, σε σημείο που σκέφτονται μήπως να μην υπάρχει του χρόνου αυτός ο ρόλος στο σενάριο. Είναι από τη νέα γενιά πρωταγωνιστριών η κυρία για την οποία σας μιλάω. Μη νομίσετε ότι λέμε π.χ. για την Κάτια Δανδουλάκη».

Παρακαλούμε περιμένετε ...